Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok a helyemben?
Nyáron lesz az unokatestvérem esküvője, ahová engem természetesen meghívtak, de a barátomat, akivel több, mint 4 éve együtt vagyok nem, pedig őt is jól ismerik. A vőlegény azt mondta, hogy csak azoknak hívják meg a párját is (a vacsorára), akik komolyan gondolják. Ez nekem nagyon rosszul esett, hiszen nekünk is komoly terveink vannak, csak még egyetemisták vagyunk, így várunk az esküvővel. Ezen kívül, az unokatestvérem a meghívott barátnőit mind barátostul hívta meg, olyanokat is, akik csak 2 hónapja vannak együtt.
A kérdésem az lenne, hogy ti elmennétek egyedül, vagy tüntetőleg hagyjam ki az egész esküvőt? Esetleg a polgári és templomi szertartásra jöjjön el a barátom is, majd a vacsorára csak egyedül menjek? (Az esküvő 200 km-re lesz a mi lakóhelyünktől.
Poén lenne ha pont az esküvőjük napjára csinálnátok magatoknak egy eljegyzést, így a szüleid is a ti rendezvényeteken vennének részt és nem kellene nekik sem ajándékot vinni a lagziba.
Ha megkérdeznék lehet mondani hogy a pár nem gondolta elég komolyra a kapcsolatotokat. Ti meg azért nem mentek el és nem visztek ajándékot mert nem gondoljátok hogy túl komoly lenne a házasságuk. Lehet hogy nemsokára válnak....
Persze ez csak egy eszmefuttatás volt a részemről. A helyedben vagy nem vennék részt a lagzin, vagy csak az esküvőre mennék párosan.
Nem mennék el. Ha 20km-re lenne, akkor elmennék a polgárira a barátommal, aztán haza. De így, hogy 200km-re biztos nem utaznék fél napot azért a 20-30 percért. Ha megkérdezik, miért, elmondhatod, hogy a párod nélkül nem érezted volna jól magad.
Amúgy jó nagy bunkók...
mi 3 éve vagyunk együtt, 20 évesek vagyunk, és unokatesómék meghívták a nyári esküvőre barátomat is. sőt, mondták, hogy ha a 16 éves öcsémnek addig lesz barátnője, hozza őt is, csak majd szóljunk időben :)
amúgy én azt csinálnám, amit már fent leírtak: a szertartásra elmennénk ketten, a lagzit meg kihagynám. hogyha neki joga van ítélkezni a kapcsolatom komolyságáról, akkor nekem meg jogom van nem megünnepelni az övét.
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Valahogy nem is várhatom, és nem is várom el a barátomtól, hogy oda-vissza 400 km-ert utazzon, csak azért, hogy megnézze, hogyan mondják ki a boldogítót, majd a következő vonattal jöjjön is haza. Igazából egyre jobban hajlok afelé, hogy én is távol maradjak az egésztől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!