Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem csinálnátok újra az esküvőtöket?
Én úgy szeretném megtartani mégegyszer:) Egy csomó mindent másképp csinálnék, más ruhát választanék, másképp csinálnám a hajam, sminkem. A lagzi meg olyan jó volt, úgy szeretnék mégegyszer egy olyan bulit, ahol ott van minden szerettem és együtt ünnepelünk.
Kicsit rossz érzés, hogy ez már elmúlt, nem lehet újratartani. Nektek nem?
Ti mit csinálnátok másképp?
És az miért baj, ha a buli hiányzik? Nagyon jó volt, azóta is mindenki emlegeti, hogy ilyen jó lgaziban még sosem voltak.
Azért nem olyan egyszerű 80 embert megvendégelni, hogy bármikor újra lehessen tartani:)
Meg nem csak a buli, hanem, hogy mégegyszer manyasszony legyek(persze, ugyanazzal a vőlegénnyel!!), valami más stílusú ruhát kipróbálni, más sminket, A hajam akkor vörösesbarna volt, most szőke melírozott, így sokkal jobban tetszik, jobb lett volna akkoris így. Meg soványabb is vagyok most, bármilyen ruhát felvehetnék.
De amúgy miért kell kötekedni?
Nem.
Nekem valahogy mindig szánalmas az, aki önmagát ünnepelteti. Ráadásul ez egy értelmetlen dolog, mivel már a pár házas.
Jó nyilván ez az én véleményem és látható, hogy te nem ezen okokból akarod újra, de én képtelen lennék ilyenre, utálnám érte magam :D
Félreértés ne essék, én sem akarom újratartani!!
Az szerintem is ilyen Győzike-féle bohóckodás, eszem ágában sincs.
Csak jó lenne újraélni az egészet, úgy hogy az az első alkalom, csak most legyen, a mostani fejemmel és külsőmmel.
Pl, akkor kiakadtam sokmindenen, amit mostmár leszarnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!