Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha újra szervezhetnétek esküvőtöket, mi lenne az, amit másként csinálnátok?
Szinte minden! Akkor hagytam, hogy a szülők döntsenek mindenről, mintha az ő esküvőjük lenne, a mi részünkre csak szinte egy fárasztó, hosszú tortúra volt, amit végig kellett mosolyogni, mintha ez lenne életem legszebb napja!
Akkor azt hittem, hogy ennek igy kell lennie.
Mára úgy gondolom, hogy egy esküvő nem főleg arról szól, hogy kedvében járj párszáz embernek, hanem egy fiatal pár remélhetőleg életre szóló döntésének hivatalossá tételéről, amit meg szeretnének osztani a családjukkal barátaikkal, tehát azon van a lényeg, hogy ők ezt hogyan szeretnék megünnepelni.
Én nem a tesómat választanám násznagynak, meg végig tojt a fejemre, egy rokonunkkal dumált egész este. A nászmenetben nem a násznagyok mennének elöl, mert így az összes vonulós képen csak mögöttük, kitakarva látszunk :-/
Amúgy a dolognak nem sok jelentősége van, 5 éve már, hogy elváltunk, de az a nap nagyon jó volt. Szépek voltunk, vidámak és boldogok. Úgy volt jó, ahogy volt, csak ez a pár apróság...
Másik esküvőt meg nem igazán akarok, de szerencsére a mostani párom sem :)
Köszönöm a válaszokat! Jó tudni, mi mindenre kell odafigyelni.
Voltam egy lagziban, ahol a vőfély annyira részeg volt, hogy alig bírt beszélni. Zaklatta az egyik vendéget, a menyasszony rablásnál a videóst nem értesítette. Holott külön rálett még akkor is kérdezve, hogy a videósnak szólt e?
Várom a további válaszokat is
Nem az én esküvőmről van szó,de ezt biztosan másképp csinálná az,akién előfordult:
A lagzi egy étterem kertjében volt, tehát éttermi kiszolgálás de sátras lagzi. Az egyenletes talaj eléréséhez az étterem úgy oldotta meg a padlót,hogy raklapokat tettek le,és azt borították le valamilyen szőnyeggel.De a raklapok billegtek, és a női cipősarkak a lukakba szőnyegestül besüppedtek. Aztán mivel a szőnyeg több darabból volt, a szélei felhajlottak és sokszor a táncolók cipője beleakadt.
A sátorból az oldalán bárhol ki lehetett menni az asztal/széksor mögött, de amikor ráléptek a mögöttünk lévő raklapra, akkor úgy billegtünk székestől mintha hintáznánk.
Üdv
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!