Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha újra szervezhetnétek esküvőtöket, mi lenne az, amit másként csinálnátok?
max a menyasszonyon változtatnék :):):)
viccet félre téve: SEMMIN!!! nálunk minden perfekt volt. 2 nap alatt leszerveztem mindent, ami a templomot és a bulit illeti. (templom, pap, szállodákkal tárgyalás, kiválasztás, virág, vacsora, zene). mindenki ezt mondta, h ez nem fog nekem sikerülni ennyi idő alatt, de sikerült bizonyítanom :)
talán készülnék egy kis beszéddel.
az előző vagyok.
most mégis eszembe jutott valami. a templomba más zenét kérnék. a szüleim javaslatára az Ave Máriát énekelte vki. ha még1x csinálnám, akkor modernebb számokat nyomatnék egy Acapella csapattal. :)
Szia!
Nekünk nagyon jól sikerült a lagzink. Egyetlen dolgon változtatnék csupán, hogy a vacsoránál NE a zenekar kapja meg utoljára a kaját. Így már mindenki megvacsizott és várta a zenét, amikor szegények kapkodva ették a tűzforró kaját... :-)))
Nem hagynám ki a vebdégek köszöntését (csaka vőfély beszélt, mi nem), és a szüleimhez intéznék egy köszönő beszédet. Meg súgnék apunak, hogy szívesen hallgatjuk a beszédét.
Ezen kívül fergeteges volt, hatalmas élmény.
A menyasszonyi csokromban a liliomnak kivágnám a porzóját, hogy ne ejtsen foltot a ruhámon.
A cipőmben zselés betétet vennék. Ritka kényelmes cipő volt, sehol se tört fel, de az elegáns vékony talpa miatt hajnali háromra úgy égett a talpam, mintha parázson jártam volna.
Az összes fotón nevetnék, meg se próbálnék mosolyogni. Azok a képek, amiken a fotózáskor azt hittem, hogy mosolygok, mind eszméletlen komolyra sikerültek. :-(
Nem adnám oda a forgatókönyvet egyetlen rokonnak sem. Keresztanyámék tudták, hogy hétkor lesz a vacsi, így pont akkorra estek be, pedig előtte is lett volna program, amivel így sajna kénytelenek voltunk várni, és csúszás lett belőle.
Minden más tökéletes volt. :-)
Nem volt menyecskeruhám, és nagyon kényelmetlen volt délután 1-től hajnal 4-ig a menyasszonyi ruha :(
Más jellegű esküvői fotókat csinálnék, ezek túl uncsik.
Anyukám véletlen összevérezte a ruhámat, és rákiabáltam mérgemben, no ezt kihagynám, úgy megbántam. Mit számít egy kis vér, az ember ne kiabáljon az anyjával, főleg tényleg véletlen volt, nem tehet róla.
Amúgy minden klassz volt, a vőfély is, a zene is, a programok is. Másfél éve volt, emlegetik a barátok-rokonok, hogy milyen jó volt, mindig mindenki vissza akarja tekerni az időt :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!