Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti nem csinálnátok újra az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem csinálnátok újra az esküvőtöket?

Figyelt kérdés

Én úgy szeretném megtartani mégegyszer:) Egy csomó mindent másképp csinálnék, más ruhát választanék, másképp csinálnám a hajam, sminkem. A lagzi meg olyan jó volt, úgy szeretnék mégegyszer egy olyan bulit, ahol ott van minden szerettem és együtt ünnepelünk.

Kicsit rossz érzés, hogy ez már elmúlt, nem lehet újratartani. Nektek nem?

Ti mit csinálnátok másképp?

2013. febr. 20. 17:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
maga a menyasszony fíling hiányzik egy kicsit nekem is. Élveztem, hogy férjhez megyek, imádtam szervezni, de azért voltak stresszes pillanatok. Ha mégegyszer megtehetném, vagy kivennék egy hetet és 1 hétig végig rohangálnék, de 1 hét alatt mindent letudnék, max. 2 hét, vagy esküvőszervezőt fogadnék fel. jó volt a buli is, és utána nekem is nagyon hiányzott, de már annyira nem vágyom rá mégegyszer. Pedig még nincs egy éve. Azt viszont várom, mikor ünnepelhetjük a 25. évfordulót, de az még rohadt messze van.... :)
2013. febr. 20. 18:30
 12/23 anonim ***** válasza:

Erről jut eszembe, engem mamám megszivatott, most volt az aranylakodalmuk papámmal, és beharangozta, hogy menyasszony ruhában lesz. Először elkezdtem dőlni a röhögéstől, tekintve, hogy szegény mamám fiatal korában egy isteni szép, karcsú nő volt, de most 67 évesen 160 cm és 102 kg :) Mint egy gömb :D

Utána már nem volt olyan vicces, ahogy elképzeltem másodjára, de hálistennek csak viccnek szánta :DDDD

2013. febr. 20. 18:32
 13/23 anonim ***** válasza:
56%
Nem !!! Az első is hiba volt! :D
2013. febr. 20. 18:45
 14/23 anonim ***** válasza:
24%
Inkább menjetek el valami elegáns helyre, ha neked az egész arról szól, hogy megint szépen felöltözhess..
2013. febr. 20. 18:46
 15/23 anonim ***** válasza:
24%
Az egészet újra akarnám tartani. Lehet, hogy másnak ez bohóckodás, de nekem nem. Kihagynám az ismerősöket, rokonokat az egészből. Szóval megvan az elképzelésem, de a férjem egyre kevésbé akarja. Szerinte az esküvőnk tökéletes volt. :(
2013. febr. 20. 18:52
 16/23 anonim ***** válasza:
19%
sohasem nősülnék meg ennyi a titok.
2013. febr. 20. 19:59
 17/23 anonim ***** válasza:
A szervezgetés nekem is hiányzik egy kicsit, de nem tartanám azért újra, most már arra vágyok, hogy összehozzunk egy babát a férjemmel, már ezen jártatom az agyam.
2013. febr. 20. 21:12
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha újra kezdhetném, akkor két tanúval mennénk be. Szép, szép, életre szóló élmény, de macerás, mindenkinek legye jó, sokba kerül, akkor is, ha ajándékokat kapunk.. Szóval annyi macera, felhajtás, szervezkedés, pénz egy nem is egész napért... Áhhh... Kár érte én sajnos így gondolom.
2013. febr. 20. 21:15
 19/23 anonim ***** válasza:
Én is megtartanám szívesen újra, de nem izgulnék rajta annyit, felvenném mégegyszer akár ugyanazt a ruhát is (imádtam) jó buli volt :)
2013. febr. 20. 21:50
 20/23 anonim ***** válasza:
Házassági évfordulódra megszervezheted, külföldön is szokásban van.
2013. febr. 21. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!