Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen esküvőt csinálnátok így?
Olyan lehetőség nincs,ami minndenkinek jó,a legkisebb rosszból próbálunk választani.
Én a szüleimmel nem igazán beszélek évek óta,nagyszüleimet szeretem csak,bővebb rokonság nagyon sok ember,normális a kapcsolatunk velük.
Párom szüleivel jóban vagyunk,de anyósjelölt már bemutatkozott,ha esküvő,akkor ő garantáltan hiperaktiv lesz,és mindenre rászervez,rosszabb mint egy hurrikán.Párom többi rokona szintén sok fő,velük is normális a kapcsolat.
Lehetőségek:
1. -Két tanúval,akik nem rokonok esküvő,aztán utólag elmondjuk,nászút után. Meg fog sértődni mindenki, anyósjelölt húsz év múlva is ezen fog kattogni. De legalább nyugis esküvő lenne.
2.-Szűk családdal jópofizós esküvő,úgy hogy csak előtte nap szólunk (persze úgy intézve hogy ráérjenek,ez megoldható),itt is menne a felháborodás,de kevésbé.
3.-Szűk családdal,hagyva hogy ránkszervezzenek,itt közeli rokonok örülnének,csak a távolabbiak sértődnének,és mi sem örülnénk,hogy nem úgy van ahogy szeretnénk.
4.-Bővebb családdal nagy lagzi,ez a legkevésbé esélyes,mert pár évre visszanézve nem volt még olyan esküvő egyikőnk családjában sem,ahol jó szájizzel ment volna nászútra a pár.És rengetegbe is kerül,inkább költünk nászútra.
Anyósba nem űt a ménykű, igy erre nem számíthattok.
javaslom a 4 tanúsat meghitten s utána szervezni anyósnak egy látszatesküvőt.
Max. dublőr lesz pap helyett de anyóst elnézve a papnak is jobb így. Normál pap nem biztos hogy jól tud szaltózzni...
Két tanús esküvö, szülöknek elözö nap - esetleg pár nappal korábban elfoglaltság szerint - szólni, utána otthon (nálatok) vagy vacsora, vagy büfészerü összejövetel hidegtálakkal.
A sértödés valószínü, de néhány hét alatt leállnak.
Nálunk is hasonló volt, anyós nagy lakodalmat akart, minden rokontl és ismeröst meghivva. Nekünk nem tetszett, ezért a két tanús variációt választottuk, utána a szülöket meghívtuk egy pohár pezsgö + apróságokra, egy órával késöbb meg indultunk "nászútra" egy hétvégére.
Pár napig pattogtak, de mire visszaértünk, lenyugodtak.
Első vagyok.
Bocsi 2 tanusra gondoltam, 4 fősre
ezt kevertem össze.
ki mondta hogy költeni kell a másodikra.
anyós fizeti az egészet.
ha nem akar fizetni akkor nem lesz lagzi. a pofájába kell mondani és kész.
elötte meg 3 napig ne egyetek semmit s adjátok le a drótot a haveroknak is.
Én a 4.est választanám és lesz.rnám a többiek véleményét és nem hagynám senkinek se,hogy elrontsa a napomat.
Te melyiket szeretnéd leginkább?
Én erősen a 2 tanús mellett vagyok.
Páromnak igazából mindegy,annyit kért,hogy ha szervezésben kell tevékenykednie,akkor papirra irjam le,hogy ezt így és így szeretném,és akkor ő úgy megcsinálja :) De neki 2 tanúval is tökéletes,csak legyek a felesége. Ő a család sértődéséből nem vesz fel sokat,majd elmúlik címen,első közös karácsonyunkkor amit kettesben töltöttünk Szentestét is csak én vettem fel leendő anyósék és anyukámék haragját:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!