Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti milyen esküvőt csinálnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti milyen esküvőt csinálnátok így?

Figyelt kérdés

Olyan lehetőség nincs,ami minndenkinek jó,a legkisebb rosszból próbálunk választani.

Én a szüleimmel nem igazán beszélek évek óta,nagyszüleimet szeretem csak,bővebb rokonság nagyon sok ember,normális a kapcsolatunk velük.

Párom szüleivel jóban vagyunk,de anyósjelölt már bemutatkozott,ha esküvő,akkor ő garantáltan hiperaktiv lesz,és mindenre rászervez,rosszabb mint egy hurrikán.Párom többi rokona szintén sok fő,velük is normális a kapcsolat.

Lehetőségek:

1. -Két tanúval,akik nem rokonok esküvő,aztán utólag elmondjuk,nászút után. Meg fog sértődni mindenki, anyósjelölt húsz év múlva is ezen fog kattogni. De legalább nyugis esküvő lenne.

2.-Szűk családdal jópofizós esküvő,úgy hogy csak előtte nap szólunk (persze úgy intézve hogy ráérjenek,ez megoldható),itt is menne a felháborodás,de kevésbé.

3.-Szűk családdal,hagyva hogy ránkszervezzenek,itt közeli rokonok örülnének,csak a távolabbiak sértődnének,és mi sem örülnénk,hogy nem úgy van ahogy szeretnénk.

4.-Bővebb családdal nagy lagzi,ez a legkevésbé esélyes,mert pár évre visszanézve nem volt még olyan esküvő egyikőnk családjában sem,ahol jó szájizzel ment volna nászútra a pár.És rengetegbe is kerül,inkább költünk nászútra.

2013. aug. 5. 14:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Anyósba nem űt a ménykű, igy erre nem számíthattok.

javaslom a 4 tanúsat meghitten s utána szervezni anyósnak egy látszatesküvőt.

Max. dublőr lesz pap helyett de anyóst elnézve a papnak is jobb így. Normál pap nem biztos hogy jól tud szaltózzni...

2013. aug. 5. 14:26
 2/12 anonim ***** válasza:
Két tanús esküvő, meghitt nyugalomban. Szülőkkel egy vacsora. Látszatesküvőre nem adnék ki pénzt. Az esküvő két emberről szól. Ha a rokonság nem tud viselkedni, ne legyenek ott!
2013. aug. 5. 14:29
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kettes variációnál dontottunk annyi változtatással, hogy szóltunk idoben mindenkinek (szulok, testvérek, nagyszulok, keresztszulok), de nem engedtunk belekontárkodni senkinek sem.
2013. aug. 5. 14:29
 4/12 anonim ***** válasza:

Két tanús esküvö, szülöknek elözö nap - esetleg pár nappal korábban elfoglaltság szerint - szólni, utána otthon (nálatok) vagy vacsora, vagy büfészerü összejövetel hidegtálakkal.

A sértödés valószínü, de néhány hét alatt leállnak.

Nálunk is hasonló volt, anyós nagy lakodalmat akart, minden rokontl és ismeröst meghivva. Nekünk nem tetszett, ezért a két tanús variációt választottuk, utána a szülöket meghívtuk egy pohár pezsgö + apróságokra, egy órával késöbb meg indultunk "nászútra" egy hétvégére.

Pár napig pattogtak, de mire visszaértünk, lenyugodtak.

2013. aug. 5. 14:54
 5/12 anonim ***** válasza:
Egyértelműen az egyes. Mi is ilyet fogunk csinálni, hasonló helyzet miatt. :)
2013. aug. 5. 15:11
 6/12 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Bocsi 2 tanusra gondoltam, 4 fősre

ezt kevertem össze.

ki mondta hogy költeni kell a másodikra.

anyós fizeti az egészet.

ha nem akar fizetni akkor nem lesz lagzi. a pofájába kell mondani és kész.

elötte meg 3 napig ne egyetek semmit s adjátok le a drótot a haveroknak is.

2013. aug. 5. 15:15
 7/12 anonim ***** válasza:
Mi az első mellett döntöttünk. Nem bántuk meg. És láss csodát, nem lett belőle sértődés, vagy ha igen, akkor azt csak a hátunk mögött mondják :P De egyébként sem érdekelne :)
2013. aug. 5. 15:19
 8/12 anonim ***** válasza:

Én a 4.est választanám és lesz.rnám a többiek véleményét és nem hagynám senkinek se,hogy elrontsa a napomat.

Te melyiket szeretnéd leginkább?

2013. aug. 5. 15:23
 9/12 A kérdező kommentje:

Én erősen a 2 tanús mellett vagyok.

Páromnak igazából mindegy,annyit kért,hogy ha szervezésben kell tevékenykednie,akkor papirra irjam le,hogy ezt így és így szeretném,és akkor ő úgy megcsinálja :) De neki 2 tanúval is tökéletes,csak legyek a felesége. Ő a család sértődéséből nem vesz fel sokat,majd elmúlik címen,első közös karácsonyunkkor amit kettesben töltöttünk Szentestét is csak én vettem fel leendő anyósék és anyukámék haragját:)

2013. aug. 5. 15:28
 10/12 anonim ***** válasza:
Én nagy lagzit tartanék, mert arra vágyom, és minden úgy lenne ahogy én szeretném- nyilván a párommal egyeztetve- és SENKINEK nem engedném, hogy belekontárkodjon. Én szervezem, mindent én felügyelek, amire nemet mondok, az nincs. Persze ez is kockázatos és sértődős, de nekem ez a nagy napom lesz, és senki nem fog velem ba.akodni. Már elnézést.
2013. aug. 5. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!