Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér nők miért öltöznek habcsók kisasszonynak?
A saját eskimen olyan ruhát veszek fel ami nekem tetszik és nem érdekel ki mit mond ha jól érzem magam a "habcsók" ruhában.
2010. febr. 8. 11:48
Eski az az esküvő? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2010. febr. 8. 11:55
2010. febr. 8. 11:59
Ezt felírom:9 Azt hittem hogy nem lehet tovább rontani a nyelvet az ilyen bugyuta beszéddel, de sajnos lehet:) És az eskin a menyi meg a vőli házizik össze?:))))))
2010. febr. 8. 12:07
Mielőtt általánosítanál, nézd meg ezt az oldalt..xP
[link]
gondolom a kedves kérdező tökéletes alakkal rendelkezik,az feje meg rusnya mint a dög..
Egy FÉRFI
2010. febr. 8. 13:05
26/35 anonim válasza:
Ezt a napot várja az összes lány ha bevallja ha nem.
Ha úgy érzi bárki,hogy habcsókos ruhát szeretne a mennyegzőjén akkorazt vegyen fel,mert ez az Ő napja.Jobb esetben csak egy ilyen van egy életben akkor miért ne lehetne minden a mennyasszony ízlése,kedve szerint?
2010. febr. 8. 18:30
Persze,ha ő így érzi jól magát.Én egy egyáltalán nem bántó hangvételű véleményt írtam például,hogy meg kell találni mindenkinek az alkatához illő ruhát,erre kapom a lehúzást.Pedig nem akartam senkit megbántani.Minden bántás nélkül,most komolyan,mindenki szép abban a ruhában,ami tényleg illik hozzá.Abban a ruhában viszont,ami nem áll jól neki,lehet hogy visszatetszőnek hat az eredmény,ez sajnos tény.Jártam már én így is,és hozzáteszem,hogy nem vagyok 40 kilós deszka.Ha eljön a nagy nap,akkor természetesen én is olyat veszek fel,ami tetszik nekem,de azért ügyelek majd arra,hogy ízlésesen nézzen ki,és előnyös legyen az alkatomhoz.Ezen nem érdemes megsértődni,nem piszkálódni akarok.
2010. febr. 9. 14:58
Nekik kell tetszenie, de én még duci menyasszony nem nagyon láttam csak képen, és azokkal nem volt problémám, a legtöbb szalonban van kifejezetten nekik való választék, aki meg direkt nem alkatának megfelelő ruhát választ azt a saját butasága. Egyszer láttam, egy duci koszorúslányt, egy olyan borzalmas halvány rózsaszín ruhába, ami nem volt ráigazítva igazán, csak úgy feszült a hurkákon, majd szétrepedt, na az tényleg borzalmas volt, az egész násznép erről beszélt.
2010. jún. 14. 22:52
Szia!
Az esküvő napja az ő napja. Ha akar, akkor hupililába öltözik, kancsóval a fején, vagy habcsóknak, nagy abronccsal. Ha nem tetszik, akkor el lehet jönni az esküvőről...
Ha ő tükörbe néz, és elégedett magával, jól érzi magát a bőrében, akkor rá kell hagyni,és el kell fogadni. Ennyi.
Kár ezen rágódni,vannak ennél nagyobb és rosszabb problémák is.
Üdv!
2010. jún. 15. 07:57
talán azért mert nincs más, és nekik is ugyanolyan álmaik vannak mint a 40kg-os nőknek.
Meg különben hogy öltözzenek??? Mindenhol azt lehet hallani h így el van hízva a társadalom, meg úgy el van hízva, de a boltba a legnagyobb ruha méret a 42.
2010. jún. 15. 09:02
Kapcsolódó kérdések: