Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kövér nők miért öltöznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kövér nők miért öltöznek habcsók kisasszonynak?

Figyelt kérdés
Úgy értem mi a csudának vesznek fel abroncsos, habos-babos ruhát, ami még jobban kövéríti őket? Elhiszem, hogy ez az álmuk a fehér ruha meg minden ami ezzel jár, dehát a jó ízlésnek is van határa!
2010. febr. 7. 22:02
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
80%
van egy kövér barátnőm de olyan szép szabású ruhája volt, hogy szerintem 10 kilót tuti levett róla. pedig az is ilyen kissé habcsókos ruha volt. Egyébként meg pont hogy a felül fűzős alul habcsók ruhák még jót is tesznek a teltebb alaknak, mert a vastag combok nem látszanak a has meg le van lapítva.
2010. febr. 7. 22:36
 12/35 anonim ***** válasza:
82%

"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus,amit bárki meg engedhet magának,függetlenül attól, hogy mennyi pénze van.Ez egy olyan dolog ami velünk született,de tanulható, feltéve,ha meg van hozzá az emberben a kellő intelligencia."

(GIORGIO ARMANI)

Ehhez mar tenyleg csak az kell, hogy alkatunkhoz megfeleloen valasszunk.

Valoban vannak olyan emberek ferfiak, nok egyarant, akik valamiert nem latjak magukon azt amit a masik tobb ezer fog rajta latni aznap.

De a mai tok negativ vilagba en mar ezzel ugy vagyok, hogy ha o abban aznap jol erzi magat es boldog, akkor hala Istennek egyel tobb boldog ember aznapra az orszagban!

2010. febr. 7. 22:37
 13/35 anonim ***** válasza:
79%
Az abroncs nem feszül ugyebár. Ápol és eltakar. Nem bugyognak a bujaságok, felül meg nem árt...
2010. febr. 7. 22:37
 14/35 anonim ***** válasza:
74%
Plusz létezik a fűző.
2010. febr. 7. 22:38
 15/35 anonim ***** válasza:
61%
Neked ez miért fáj? Az ő öltözködése, esküvője, élete. Ha pl. barátnőd vagy ismerősöd, akkor finoman meg lehet neki mondani, hogy stílusú ruha jobban állna (nem csak esküvői, de bármi) ha meg vadidegeneken látod vagy csak épp ez a legnagyobb problémád, akkor semmi közöd hozzá, az ő életük. valószínűűleg benned is van olyan, amibe bele lehet kötni,a z neked jólesne?
2010. febr. 7. 22:53
 16/35 anonim ***** válasza:
73%

Unokatesóm kövér, és nagyszerűen ráérzett arra, hogy milyen menyasszonyi ruha áll neki jól. Nagyon szép volt, a mell alatt húzott, egyenes vonalú ruhájában. Barátnőm is kövér, ő nem érzett rá, hogy neki is sokkal jobban állna egy ilyen ruha, és valóban elég előnytelen volt a habos babos ruhában.

Én túl vékony vagyok, én sem vehetem fel az álmaim ruháját soha. Van, akinek van ehhez érzéke, van akinek nincs. De hát nem ez a legfontosabb...

2010. febr. 7. 23:24
 17/35 anonim ***** válasza:
81%
Nyáron volt a lagzink. Mindenki azt mondta,hogy ne legyen abroncsos ruhám,mert az csak kövérít még jobban(pedig felül vagyok szélesebb). Aztán felpróbáltam egy ilyet,eg olyat és be kellett látni,hogy a nem abroncsos ruhák sokkal jobban kövérítenek. Természetesen közepes abroncsom volt,fűzőm és a mai napig büszkén nézem az esküvői képeinket!
2010. febr. 7. 23:40
 18/35 anonim ***** válasza:
75%

Láttam én már duci menyasszonyt habos-babosban, gyönyörűen kinézni.

Nem az elyényeg,hogy habos-babos vagy nem, hanem, hogy a habos.babos közözz is megtalálja az alkatának leginkább megfelelő ruhát. És ahogy valaki írta, a habosnál sem kell a lagnagyobb abroncsot választani, van középméret is. Habos,de mégsem annyira. És az jól álhat egy duci hölgyön is. Igazából én pont ilyen ruhákat képzelek el nekik, mert a karcsúsított fazon egy teltnek sokkal előnytelenebb.

Meg én hiszem, hogy ha egy menyasszony boldog, és ragyog, akkor gyönyörű, akármi is van rajta.

2010. febr. 8. 08:42
 19/35 anonim ***** válasza:
64%
Nekem se tetszik minden, de szerintem semmi közöm hozzá, és neked se. Örülj, hogy téged nem érint a probléma... Amúgy mindenki olyat vesz fel, amilyet akar, ami tetszik neki, és ha nem áll jól, az az ő baja.
2010. febr. 8. 10:18
 20/35 anonim ***** válasza:
45%
Én csak azért rökönyödöm meg az ilyen kérdéseken, mert megdöbbenek, hogy másoknak mennyi idejük és energiájuk van másokkal foglalkozni. Személy szerint engem sohasem érdekelt, mit hordanak mások, vagy hogy hogyan festik magukat. Minek foglalkozzak én azzal, hogy kinek milyen menyasszonyi ruha áll jól. Lehet, hogy az enyém meg másnak nem tetszik. Na és. Mindenki legyen abban, amiben jól érzi magát, és szarjon mondjuk az én véleményemre.
2010. febr. 8. 11:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!