Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér nők miért öltöznek habcsók kisasszonynak?
Gondolom mert úgy tetszenek maguknak. Ha zavar, ne nézd őket. Valószínűleg nem neked, hanem a párjuknak öltöznek ki a nagy napon.
18/l
Ez meg milyen kérdés?
És főleg: minek kérdez ilyet valaki?
Ennyire zavar a dolog, hogy még egy ilyen honlapon meg is kérdezd? Ne foglalkozz a külsővel és kész. És meg is oldódott a problémád.
Vagy ha nem megy, akkor legalább ne tedd szóvá.
Miért hol kérdezze meg ha nem itt??
Elég kényes dolog,én is ide írtam volna h ha ezen járna az eszem...
Csak gondolom Te is valami dagadt disznó lehetsz aztán felvetted a kérdést!
Nekem semmi bajom a kövérekkel, nagyon bírom őket. De ez ugyanannyira ízléstelen, mint az amikor egy elöl deszka, hátul léc, oldalt raklap nő mélyen dekoltált blúzt vesz fel a semmi kis melleire.
Sajnos be kell látni a kövéreknek, hogy mi az ami jól áll nekik és mi az ami nem. Én nem a gusztusosan buja hölgyekre gondolok, hanem azokra, akik alatt megrezeg a busz, ha fellépnek rá.
Mindazok ellenére, hogy én valóban nagyon bírom a kövér embereket.
Milyen borzasztó lehet neked, hogy csupa dagi menyasszonyba botlasz... :)
Vagy esküvőszervező a foglalkozásod, netán ruhakölcsönződ van? Ha habcsóknak akar öltözni, öltözzön. Az ő napja, esküvője, döntése.
A jó ízlésről meg csak annyit, mindenkinek tükörbe kellene nézni, soványnak, kövérnek egyaránt. Elvégre láttunk már deszka vagy vékony lányt is olyan förtelmesen öltözve, hogy az már esztétikai környezetszennyezésnek számít.
Bocsi, de szerintem kissé felszínes vagy!!!
Más országokban a teltebb hölgyek mini szoknyában járkálnak(nem akármilyen vastagságú combikával)és érdekes módon ez senkit sem érdekel. Elcsodálkoznál, milyen menyasszonyi ruhákat felvesznek!
Komolyan mondom mi magyarok azzal vagyunk elfoglalva, hogy valakinek, milyen a haja, jajj rosszul áll, úristen, hogy néz ki? Milyen a ruhája? stb..
Talán ideje lenne felnőni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!