Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kövér nők miért öltöznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kövér nők miért öltöznek habcsók kisasszonynak?

Figyelt kérdés
Úgy értem mi a csudának vesznek fel abroncsos, habos-babos ruhát, ami még jobban kövéríti őket? Elhiszem, hogy ez az álmuk a fehér ruha meg minden ami ezzel jár, dehát a jó ízlésnek is van határa!
2010. febr. 7. 22:02
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
83%

Gondolom mert úgy tetszenek maguknak. Ha zavar, ne nézd őket. Valószínűleg nem neked, hanem a párjuknak öltöznek ki a nagy napon.

18/l

2010. febr. 7. 22:05
 2/35 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem ha keskenyebb fazont vennének fel,az rosszabb lenne,mert sokkal jobban kiemelné a teltségüket.És ugye főleg a fehér még jobban vastagít is szűk fazonban.
2010. febr. 7. 22:05
 3/35 anonim ***** válasza:
86%
Attól, hogy valaki nem nádszálkisasszony, még szeretne csinos lenni az esküvőjén, és a menyasszonyi ruha nem feltétlenül a "habcsók" fazont jelenti. És szerintem az aljas kérdésed sokkal ízléstelenebb, mint egy duci csaj menyasszonyi ruhában.
2010. febr. 7. 22:07
 4/35 anonim ***** válasza:
80%

Ez meg milyen kérdés?

És főleg: minek kérdez ilyet valaki?

Ennyire zavar a dolog, hogy még egy ilyen honlapon meg is kérdezd? Ne foglalkozz a külsővel és kész. És meg is oldódott a problémád.

Vagy ha nem megy, akkor legalább ne tedd szóvá.

2010. febr. 7. 22:12
 5/35 anonim ***** válasza:
86%
Én nyáron voltam lagziban, nem volt nádszál a hölgy, de olyan gusztusosan buja volt a menyasszonyi ruhájában, hogy csak na!
2010. febr. 7. 22:14
 6/35 anonim ***** válasza:
30%

Miért hol kérdezze meg ha nem itt??

Elég kényes dolog,én is ide írtam volna h ha ezen járna az eszem...

Csak gondolom Te is valami dagadt disznó lehetsz aztán felvetted a kérdést!

2010. febr. 7. 22:19
 7/35 A kérdező kommentje:

Nekem semmi bajom a kövérekkel, nagyon bírom őket. De ez ugyanannyira ízléstelen, mint az amikor egy elöl deszka, hátul léc, oldalt raklap nő mélyen dekoltált blúzt vesz fel a semmi kis melleire.

Sajnos be kell látni a kövéreknek, hogy mi az ami jól áll nekik és mi az ami nem. Én nem a gusztusosan buja hölgyekre gondolok, hanem azokra, akik alatt megrezeg a busz, ha fellépnek rá.

Mindazok ellenére, hogy én valóban nagyon bírom a kövér embereket.

2010. febr. 7. 22:21
 8/35 anonim ***** válasza:
81%

Milyen borzasztó lehet neked, hogy csupa dagi menyasszonyba botlasz... :)

Vagy esküvőszervező a foglalkozásod, netán ruhakölcsönződ van? Ha habcsóknak akar öltözni, öltözzön. Az ő napja, esküvője, döntése.

A jó ízlésről meg csak annyit, mindenkinek tükörbe kellene nézni, soványnak, kövérnek egyaránt. Elvégre láttunk már deszka vagy vékony lányt is olyan förtelmesen öltözve, hogy az már esztétikai környezetszennyezésnek számít.

2010. febr. 7. 22:30
 9/35 anonim ***** válasza:
65%
Igen,az igaz,hogy alaknak illően,előnyösen kell öltözni,ha csak teheti az ember,de mondjuk egy esküvői ruha esetében elég nehéz olyan fazont választani,ami nekik is előnyös lenne,mert a fehér ugye eleve kövérít.Talán valami karcsúsított,kevésbé fodros és díszített,egyszerűbb fazon nekik is jól állna.Egyébként én is kedvelem a kövér embereket,jól kijövök velük,és ha előnyösen,alkatukhoz illően öltözködnek,akkor nagyon csinosak tudnak lenni.
2010. febr. 7. 22:33
 10/35 anonim ***** válasza:
56%

Bocsi, de szerintem kissé felszínes vagy!!!

Más országokban a teltebb hölgyek mini szoknyában járkálnak(nem akármilyen vastagságú combikával)és érdekes módon ez senkit sem érdekel. Elcsodálkoznál, milyen menyasszonyi ruhákat felvesznek!

Komolyan mondom mi magyarok azzal vagyunk elfoglalva, hogy valakinek, milyen a haja, jajj rosszul áll, úristen, hogy néz ki? Milyen a ruhája? stb..

Talán ideje lenne felnőni!

2010. febr. 7. 22:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!