Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül mennék egy esküvőre és nincs senki aki velem egykorú (? )
Pár hét múlva egyedül mennék el egy esküvőre. Nem akarok menni,de illene,meg mondjuk a szüleim nem is hagynák,hogy ne menjek. Túl közeli a rokon. 18 éves fiú vagyok. Én leszek az egyetlen ilyen korú. Mindenki más vagy 12 alatt van vagy 25 felett. A 25 év körüliek mind a párjukkal jönnek. Nem szeretek táncolni. Sőt egyenesen utálok. Egy olyan személy van akivel hajlandó lettem volna menni,de ő is utálja az esküvőket mint én. Körülbelül 8 évesen voltam utoljára esküvőn. Mit fogok ott csinálni egész este? Az nincs a lehetőségek között,hogy hazamegyek mert elég messzire fogunk ezért utazni. Színleljek betegséget? Várom az ötleteket.
Nem szeretek a mamákkal beszélgetni.
Nincs semmilyen visszás dolog. Persze,hogy köteleznek rá,mert RÁJUK rossz fényt vetne ha nem mennék. Ettől még nem kell,hogy érdekelje őket,hogy velem mi van. Suliba nem azért járok, mert muszáj, hanem azért, mert fejlődni akarok...ezért olvasok önfejlesztő könyveket a bulik helyett.
Nem szeretek idegenekkel beszélgetni normális dolgokról. Üzletről bárkivel,bármikor beszélek és szoktam is. Milyen kompromisszumokra van szükség egy cégben? Nem x összegért veszem meg egy adott termék darabját hanem X+0.1*X...nagyjából ennyi.
Falusi esküvő. Annyira ismerem azokat a rokonokat. Erre felé régimódiak az emberek. Mulatós lesz.
Nem szeretem az esküvőket mert nem szeretem a tömeget és a mulatós zenét.
Az én felfogásomban az esküvő a 2. legrosszabb dologként könyvelhető el. Statisztika alapján a házasságok túlnyomó része válással fejeződik vagy ha mégsem a maradék pár százalék egy része nem válik el csak simán elidegenedik. Az elidegenedést pedig általában a gyerek hozza meg a családba. Na ezért használom rá inkább a temetés szót. Persze a válás lesz,akkor minden amiért megdolgozott az egyik fél(pl a férj hatalmas pénzeket halmozott fel) az feleződik.
Erre nem szeretnék olyan válaszokat kapni,hogy "mert nálunk nem igy van",stb...mindig vannak kivételek. Ez a statisztika.
Igen a szüleimnél lakok az egyetemig. A családi élet annyi,hogy "Sziasztok,hazaértem" és "Sziasztok,majd jövök"
Lehet,hogy pszichológiai bajom van. Van aki a zajtól retteg,van aki egy feleléstől van görcsben én ez az esküvő miatt nem tudok nyugodtan aludni.
Hát, akkor ne menj, b aszod. Ha olyan okos és ügyes vagy, ezt is meg tudod oldani.
Egyedül azt nem tudom elhinni, hogy miért nem szereted az esküvőket. Nem (csak) azért, amiket leírtál. Azért is, mert neked sose lesz.
Nem is fogok elmenni rá :)
Ezt eltaláltad. Nem hiányzik. Csak a társadalom által,a párokra erőltetett szokás/elvárás aminek nincs semmi értelme.
Szia
Most az esküvőtők függetlenül az a baj veled, hogy azt hiszed olyan ngyon felnőtt vagy, és nagyon határozott véleményt alkottál olyan dolgokról amiről még fogalmad sincs, ráadasul rendkívül arrogánsan is beszélsz ezekről.
Lekezelő vagy a beszélgetőparrnereiddel.
En az üzleti életben dolgozom, saját magam ura vagyok... Nagyot fogsz koppanni ezzel a hozzáállással.
Az üzleti eletben azok érvényesülnek jobban, és könnyebben, akik szompatikusak, tehát szívesen beszelgetnek másokkal..
Ahhoz,hogy ne így legyen már nagyon sokmindent le kell tenni előbb az asztalra.
Az üzletek f70 szálzaléka szimpátia alapjan dől el, és meg keveset mondtam.
18 évesen a parkapcsolatokról sem sok fogalmad lehet, hiszen meg csak most válsz felnőtte, így csak gyerek kapcsolataid vannak.
Persze ítélhetzs a környezetetdből, de azt hiszem ahhoz elég okos vagy, hogy elismerd, mindenkinek más.
Az,mhogy a te szüleidnek a születésed tönkretette a kapcsolatát( utolső kommentedből ez jön le vagy az m hogy a környezetedben nincs pozitív példa a hazasságra az nem jelenti azt, hogy nincs.
18 évesen még én is mas elkepzeléssel voltam a világról...hasonlőképpen vélekedtem. Ahazasságról pl mint te..
Err 27 évesen megis benn vagyok.l. Nem bánom, sőt, akartam.
Ha megtalalod a megfelelő nőt nem lesz kérdés, addig meg jobb is, hogy nem akarsz hazasodni....
A lényeg,mhogy szállj le a Földre, és tanulj egy keves alázatot, arra szükseged lesz az eletben, főleg, ha céget akarsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!