Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egyedül mennék egy esküvőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül mennék egy esküvőre és nincs senki aki velem egykorú (? )

Figyelt kérdés

Pár hét múlva egyedül mennék el egy esküvőre. Nem akarok menni,de illene,meg mondjuk a szüleim nem is hagynák,hogy ne menjek. Túl közeli a rokon. 18 éves fiú vagyok. Én leszek az egyetlen ilyen korú. Mindenki más vagy 12 alatt van vagy 25 felett. A 25 év körüliek mind a párjukkal jönnek. Nem szeretek táncolni. Sőt egyenesen utálok. Egy olyan személy van akivel hajlandó lettem volna menni,de ő is utálja az esküvőket mint én. Körülbelül 8 évesen voltam utoljára esküvőn. Mit fogok ott csinálni egész este? Az nincs a lehetőségek között,hogy hazamegyek mert elég messzire fogunk ezért utazni. Színleljek betegséget? Várom az ötleteket.

Nem szeretek a mamákkal beszélgetni.

#egyedül #esküvőn
2015. jan. 18. 18:32
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:
Utálom a mulatós zenét,a tömeget és az esküvő gondolatát. Nekem ennyi elég. Meg is fogom mondani. Holnap telefonálok.
2015. jan. 18. 20:51
 32/46 A kérdező kommentje:
"az ő esküvőjük nem rólad, nem a te szeretem-nem szeretemjeidről szól" Közelítsd meg ugyanígy a másik oldalról. Az hogy ki hova megy az nem az emberek szeretem-nem szeretemjéről szól hanem arról,hogy ki hova akar menni.
2015. jan. 18. 20:54
 33/46 A kérdező kommentje:
Valaki azt szeretné,hogy legyek ott? Hát lesz@rom. Nem fogok olyat csinálni amit nem szeretek csak mert más azt akarja.
2015. jan. 18. 20:56
 34/46 A kérdező kommentje:
Mondhatjátok,hogy mi lesz így belőlem és hasonlók...ez a felfogás működik. Ameddig mások azon izgulnak,hogy most 4-es vagy 5-ös lesz az ellenőrzőjük én megírom 4-esre és közben középiskolásként fix fizetésem és saját cégem van napi 2 óra munkával úgy,hogy megköszönném ha nem kezdenétek azzal jönni,hogy milyen hülye vagyok vagy idióta.
2015. jan. 18. 21:01
 35/46 anonim ***** válasza:
100%
Ha az én rokonom lennél, valószínűleg sírva könyörögnék, hogy nehogy el gyere az esküvőmre. Egyébként meg te nem karrierista vagy, csak egy vergődő kisgyerek, aki nagy felnőttnek hiszi magát.
2015. jan. 18. 21:34
 36/46 wiWell ***** válasza:
80%
Ha mégis elmennél az eskuvore akkor sem kell beszélgetned senkivel, ha nem akarsz. Odamentek, lemegy a hivatalos rész, utána kajálás, ezzel elég sok ido elmegy. Aztán nézelodsz kicsit, ha mindenki feláll táncolni, akkor kimész és sétálsz egy kort, azzal is elmegy fél óra. Visszajossz eszel egy sutit, lehethogy lesz pont valami lakodalmas játék, újabb séta és lassanként elmegy az este. Anyukádék sokáig szeretnek ílyen helyeken maradni?
2015. jan. 18. 22:12
 37/46 anonim ***** válasza:
100%

Az életben vannak ilyen helyzetek, amikor az embernek el kell mennie egy udvarias pofavizitre, pedig nincs kedve. Jobb, ha hozzászoksz, mivel lesznek még ehhez hasonló alkalmak.

Egyébként, ha valóban karrierista lennél és nem csak egy elkényeztetett kisgyerek, aki hisztizik, ha valamihez nincs kedve, akkor tudnád, hogy a karrier a kapcsolatoktól függ, és egy ilyen hely az új kapcsolatok kiépítéséhez remek alkalom. Minden ilyen helyzetet érdemes megragadni, mert nem tudhatod, hogy kivel fogsz találkozni.

Nem szeretsz idegenekkel beszélgetni?? :)) Ha valóban karriert akarsz, akkor ez elkerülhetetlen lesz, épp ideje gyakorolni..

2015. jan. 19. 10:34
 38/46 anonim ***** válasza:
100%
Rúgj be.
2015. jan. 19. 11:20
 39/46 A kérdező kommentje:
Nem vagyok elkényeztetett. Soha semmiben nem tamogattak. Magamnak vettem meg mindent saját pénzből a konyveket,ruhakat és az ételt leszamitva.
2015. jan. 19. 14:05
 40/46 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, nagyon visszás dolgokat írsz. Céged van, kereseted van, közben suliba jársz, mert muszáj ugye. Szüleid nem támogatnak, de náluk laksz, nem érdeklődnek utánad és irántad, de elvárják, hogy menj egy esküvőre, amire nem akarsz, te pedig a nagy komoly felnőttségeddel azon vergődsz, hogy néhány órát ki kell bírnod tételezzük fel, idegenek társaságában.

Nőj fel a feladathoz, vagy tedd azt, amit javasoltak, vedd fel a kapcsolatot a párral, és előre szólj, hogy nem mész.

Honnan tudod, hogy mulatós zene lesz? Honnan tudod, hogy nem szereted az esküvőket, ha 8 évesen voltál utoljára? Miért csak a pasik értik azt, hogy ez "temetés", és szerinted miért temetés? Ne az általánosító b*romságokkal gyere, szerinted miért az? És ha tényleg ilyen karriered van, céged, meg minden, akkor abban nem kellenek a kompromisszumok? Tárgyalás a befektetőkkel, megbeszélések stb? Ha nem most, akkor később, ha terjeszkednél. ... Egyrészt nagyon felnőtt vagy, másrészt viszont csak egy hisztiző kamasz.

2015. jan. 19. 16:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!