Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül mennék egy esküvőre és nincs senki aki velem egykorú (? )
Pár hét múlva egyedül mennék el egy esküvőre. Nem akarok menni,de illene,meg mondjuk a szüleim nem is hagynák,hogy ne menjek. Túl közeli a rokon. 18 éves fiú vagyok. Én leszek az egyetlen ilyen korú. Mindenki más vagy 12 alatt van vagy 25 felett. A 25 év körüliek mind a párjukkal jönnek. Nem szeretek táncolni. Sőt egyenesen utálok. Egy olyan személy van akivel hajlandó lettem volna menni,de ő is utálja az esküvőket mint én. Körülbelül 8 évesen voltam utoljára esküvőn. Mit fogok ott csinálni egész este? Az nincs a lehetőségek között,hogy hazamegyek mert elég messzire fogunk ezért utazni. Színleljek betegséget? Várom az ötleteket.
Nem szeretek a mamákkal beszélgetni.
Muszáj a saját elmebetegségedet még magyaráznod is?
Tényleg idióta vagy!
Ha nem jelentesz beteget és elmész, két lehetőség van:
vagy elmész és rosszul érzed magad egész este vagy megpróbálod jól érezni magad: eszel finom sütiket és beszélgetsz a 25 év felettiekkel. Nem esznek meg, sőt,még jó fejek is tudnak lenni. ;) Lehet, hogy a ti rokonságotokból nincsen senki, aki veled egykorú, de a másik fél rokonságában lehet.
Ahelyett, hogy itt vergődsz, szólhatnál a szüleidnek hogy nem mész. Aztán rögtön utána a párnak is, akiknek az esküvője lesz, hogy ne számítsanak rád, mert nem leszel ott.
Egyébként nem értem a különcködésedet, nem is voltál félig-meddig felnőttként esküvőn, honnan tudod, hogy utálod?
De OK, elfogadom, nem akarsz menni. Akkor meg légy tökös és mondd is ezt el annak, akinek kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!