Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül mennék egy esküvőre és nincs senki aki velem egykorú (? )
Pár hét múlva egyedül mennék el egy esküvőre. Nem akarok menni,de illene,meg mondjuk a szüleim nem is hagynák,hogy ne menjek. Túl közeli a rokon. 18 éves fiú vagyok. Én leszek az egyetlen ilyen korú. Mindenki más vagy 12 alatt van vagy 25 felett. A 25 év körüliek mind a párjukkal jönnek. Nem szeretek táncolni. Sőt egyenesen utálok. Egy olyan személy van akivel hajlandó lettem volna menni,de ő is utálja az esküvőket mint én. Körülbelül 8 évesen voltam utoljára esküvőn. Mit fogok ott csinálni egész este? Az nincs a lehetőségek között,hogy hazamegyek mert elég messzire fogunk ezért utazni. Színleljek betegséget? Várom az ötleteket.
Nem szeretek a mamákkal beszélgetni.
Karrierista: Törtető; személyes érvényesülése érdekében tisztességtelen eszközök felhasználásától sem visszariadó személy.
de most nem az a téma,hogy ki számít annak és ki nem...
2 db ember?
Igaz, hogy még nem lehetsz karrierista, de pár év múlva nagyon jó leszel, mert marhára önző vagy. Komolyan képes lennél 18 évesen, szinte felnőttként betegséget színlelni, hogy ne kelljen menned? És miért nem mennél? Mert nem lesznek ott veled egykorúak, akikkel amúgy sem jössz ki jól? Ez nem ellentmondásos?
Csak abba gondolj bele, hogy neked ez pár óra az életedből, de a rokonaidnak (ráadásul közeli rokon), életük egyik legszebb napja. És sosem voltam még olyan esküvő, ahol csak az idős "mamák" ne táncoltak volna. Egyébként meg addig is fejben építheted a karrieredet.
Nem azért nem mennék. Azért nem mennék mert:
1) Nem szeretem az esküvőket
2) Nem szeretem azt a zenét ami ott szól
3) Nem szeretek a rokonsággal beszélgetni
4) Nem tudok idegenekkel beszélgetni
5) Részemről egy esküvő inkább temetés jellengű mint "az egyik leszebb nap"
A betegség szinlelése csak azért jött fel lehetőségként mert anyám úgysem engedné meg,hogy itthon maradjak. Ha nincs rá más módszer,hogy maradjak akkor az még mindig megmarad vésztartléknak.
Mit fogsz csinálni egész este? Eszel, iszol, beszélgetsz a rokonokkal, fényképezel...
Én sem szeretek táncolni, utálom a felhajtást, mégis elmegyek ha hívnak. Főleg ha rokonról van szó. Legutóbb a gyerekekre vigyáztam, bohóckodtunk kicsit, beszélgettem azzal akit ismertem (nem a rokonom esküvője volt), megismerkedtem új emberekkel. És megtudtam, hogy mik azok a dolgok amik az én esküvőmön nem lesznek, vagy máshogy lesznek.
De az utolsó hozzászólásod alapján elég defektes vagy. Mi az, hogy temetés jellegű? Ennyire nem lehetsz hülye.
A kérdésem az, hogy honnan tudod, hogy utálod az esküvőket?
8 évesen volták utoljára, 10 eve..
Az esküvő nagyon jó, csak ki kell hozni belőle, amit lehet.
18 évesen a 15 évesekkel mar akár el is lehetsz..
Tuti nem lesz korodbeli?
Vidd el az ismerősöd, rajtatok múlik jőlérzitek-e magatokat.
Lesz kaja pia, dumáltok, táncolni nem muszáj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!