Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről? Ti hogy fogadnátok ha egy ilyen esküvőre lennétek meghívva? Minden ami eszetekbe jut írjátok le.
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm férjhez megy. Csak polgári lesz illetve egy ebéd. A Polgári ami kb fél óra szombaton a kajálás pedig másnap, azaz vasárnap lenne. Szerintetek normális ez így? Az a probléma hogy az étterem ahol lesz szombatra nem tudja vállalni a megadott dátumon. A feleségjelölt meg cikinek tartja módosítani a dátumot az anyakönyvvezetőnél.2015. jan. 18. 17:42
21/24 anonim válasza:
Engem nem zavarna, ha így tudták megoldani, akkor ez van. Ha messze lenne, akkor igaz, csak az esküvõre mennék, de ha közel, akkor beleférne mindkettö.
22/24 anonim válasza:
Mivel csak utazással tudnék menni bárhova, ezért csak az esküvőre mennék, az ebédre nem. Dupla költség ugye.
Szerintem vagy egyiket, vagy másikat át kéne szervezni úgy, hogy egy napon legyen az esküvő, és az ebéd is. Lehet hogy emiatt kevesebb vendége lesz, de ő tudja.
23/24 anonim válasza:
nem értem, miért nem meri módosítani! nagyon nehéz összehozni az időpontokat, én az éttermet is és az anyakövvezetőt is módsítottam egyszer. eszembe se jutott, hogy ez kellemetlen lenne :) hidd el, hogy nagy mák kell ahhoz, hogy rögtön találj mind a 2 helyen összepasszoló időpontot elsőre. szerintem módosítssa mindenképp, ha szeretné!
24/24 anonim válasza:
teljesen elveszi az esemény varázsát, hogy nem aznap mondják ki az igent, amikor megünneplik. Nagyon rossz döntés! Akkor tudnám elfogadni, ha polgári után másnap csak a nagyon szűk, nagyon közeli rokonokkal mennének el egy sima ebédre, vagy vacsorára, vagy pl most házasodnának, de anyagi, vagy akármilyen okokból a nagy lagzit csak jövőre tartanák. Ilyen egy éves eltolásokról több helyről hallottam már, de 1 naposról soha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!