Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek erről? Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről? Ti hogy fogadnátok ha egy ilyen esküvőre lennétek meghívva? Minden ami eszetekbe jut írjátok le.

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm férjhez megy. Csak polgári lesz illetve egy ebéd. A Polgári ami kb fél óra szombaton a kajálás pedig másnap, azaz vasárnap lenne. Szerintetek normális ez így? Az a probléma hogy az étterem ahol lesz szombatra nem tudja vállalni a megadott dátumon. A feleségjelölt meg cikinek tartja módosítani a dátumot az anyakönyvvezetőnél.

2015. jan. 18. 17:42
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Furcsa, de miért ne mennék el? Nekem nem baj
2015. jan. 18. 17:43
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Valóban furcsa. De az ő bajuk. Engem nem zavarna, ha csak nem utazni kéne. Akkor nyilván nem utaznék kétszer.
2015. jan. 18. 17:44
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha emiatt utazni kellene, akkor csak az esküvőre mennék (polgári). Ha helyben van, akkor mindkettőre. Szerencsétlen helyzet, én a menyasszony helyében másik éttermet választanék szombatra.
2015. jan. 18. 17:47
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ... ha utazni kell akkor nyilván elég zavaró. Ha a saját városomban van, akkor (ha ismerős csak, és nem közeli barát vagy rokon), akkor elmennék az esküvőre, de az ebédre már nem.
2015. jan. 18. 17:48
 5/24 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni hogy a menyasszony szempontjából is kérdem. Mindig vágyott az esküvőre, állandóan tervezgette és most az időpontot nem meri módosítani az anyakönyvvezetőnél.... Holott az ebédre ami tényleg csak egy ebéd esküvőszervezőt akar fogadni. Próbáltuk rábeszélni hogy módosítsa, neki is szebb emlék lenne, segítenénk a szervezésben, dekorációban stb. stb...
2015. jan. 18. 17:48
 6/24 anonim ***** válasza:
Kissé szokatlan,de ezvan.Sok olyanon voltam már,hogy csak a polgárira hívtak(munkatárs,szomszéd)Ez majdnem az,csak másnap lesz a dínom-dánom.
2015. jan. 18. 17:49
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Macerás az biztos. Ez nem ciki az anyakönyvezetőnek szólni. Ez teljesen érthető lenne. Ez a sok macera és utazás lehet hogy a vendégek egy részét arra késztetné hogy el se menjenek az egyik időpontra.

Az ismerősöd helyében bemennék az anyakönyvezetőhöz és megkérném hogy jöjjön ki vasárnap helyszínre.

Mivel vasárnap lesz, nagyobb a valószínüsége hogy lesz ideje elmenni. Ilyenkor egy szép kis sarkot föl lehetne díszíteni lufikkal , tüllökkel és ott kimondhatják az Igent. Az anyakönyvezetőt is illik vendégül látni és plusz pénzt ajánlani a helyszínre fáradásáért.

Volt olyan ismerősöm akinél az anyakönyvet simán kivihette az étterembe az anyakönyvezető, de volt olyan aki nem vihette ki az önkormányzatból.

Sok szabadtéri esküvőt úgy szoktak megoldani hogy anyakönyv helyett csak egy emlékkönyvet írnak alá a résztvevők, és előtte a hét egy hétköznapján bemennek és törvényesen is összeházasodnak.

Sok helyen így működik a szabadtéri esküvő.

Jó lenne odacsábítani az anyakönyvezetőt, mert sok ember utazik és éhesen megy haza , csak azért hogy másnap visszafáradjon ebédelni. Ez macera.

2015. jan. 18. 17:57
 8/24 anonim ***** válasza:

De miért nem meri módosítani?

Bár nem biztos, hogy lehet módosítani, eléggé be vannak táblázva.

De megpróbálni lehet, nem kerül semmibe sem. Nem értem, miért ilyen makacs.

Beszéljetek a vőlegénnyel, talán ő meg tudja győzni.

Illetve, ami sokkal egyszerűbb, én másik étteremben tartanám az ebédet, ahol vállalják szombaton.

2015. jan. 18. 17:59
 9/24 Költőnő? ***** válasza:
66%

furcsa, de hát ha ez van, akkor ez van...

Mondjuk egy próbát megérne a módosítás, mert mindig van pár jóinduatú s*ggarc, akinek attól lesz jobb az élete, h ezen nyammogjanak...

2015. jan. 18. 18:01
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Csak a szertartáson vennék részt. Ebéden csak akkor, ha helyben lakok és a pár közeli rokonom.
2015. jan. 18. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!