Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek ez így milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez így milyen esküvő lesz?

Figyelt kérdés

Tavaly augusztusban volt az eljegyzés. Idén nyárra terveztük az esküvőt de közben kiderült, hogy ismét terhes vagyok így későbbre raktuk. (Azt még nem döntöttük el hogy mikorra)

Jött egy lehetőség hogy lakáshoz jussunk de ahhoz össze kell házasodni minél előbb. Így jövő hónapban lesz az "esküvő" de csak polgári, a hivatalban. Egyházi meg majd később.

Ez így milyen esküvő lesz? Én nem ilyenről álmodtam.

2015. jan. 14. 15:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Akkor ne tartsátok meg így, ha neked nem felel meg.

Egy polgári szertartás szerintem egyébként sokkal szebb és őszintébb,mint a giccses templomi macera meg parádé, de kinek mi.

2015. jan. 14. 18:52
 12/14 anonim ***** válasza:

"Jött egy lehetőség hogy lakáshoz jussunk de ahhoz össze kell házasodni minél előbb"

Megkérdezhetem, miért függ össze a lakáshoz jutás lehetősége azzal, hogy házasok vagytok? Komolyan nem tudom, azért kérdem. Talán fiatal házasok otthona, vagy mi?

2015. jan. 14. 19:04
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Érdekes hozzáállása lehet annak a házassághoz és alapvetően a párkapcsolatához, aki azt mondja, csak akkor akar esküvőt, ha minden úgy van, ahogy a kis fejében megálmodta. Az esküvőnek nem az a lényege, hogy puccparádé, és verjünk el minél több pénzt. Az a házasság kezdetének időpontja. Aki csak az álmai megvalósítását látja benne, nem a kapcsolata magasabb szintre való emelkedését, az büszke lehet magára. Elég kiábrándítóan hangzik.
2015. jan. 14. 19:09
 14/14 anonim ***** válasza:
Off 12-esnek, én tudok egy ilyen helyzetet mondani: ha lakástakarékuk van, akkor családtagot tudnak megadni csak hozzátartozó részére való felhasználásnál, nekünk is mázli volt, hogy már házasok voltunk, mert csak a lakás vásárlásakor tudatosult, hogy a férjem nevére fogjuk felhasználni az én lakástakarékomat.
2015. jan. 14. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!