Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez így milyen esküvő lesz?
Tavaly augusztusban volt az eljegyzés. Idén nyárra terveztük az esküvőt de közben kiderült, hogy ismét terhes vagyok így későbbre raktuk. (Azt még nem döntöttük el hogy mikorra)
Jött egy lehetőség hogy lakáshoz jussunk de ahhoz össze kell házasodni minél előbb. Így jövő hónapban lesz az "esküvő" de csak polgári, a hivatalban. Egyházi meg majd később.
Ez így milyen esküvő lesz? Én nem ilyenről álmodtam.
Mi külföldön lakunk. Lejárt a biztosításom, mert nem találtam időben munkát, itt viszont a házastársak kaphatnak eü tb a dolgozó félen keresztül. Amúgyis terveztük az esküvőt,de így a hivatalos dátum előtt fél évvel titokban megtartottuk a polgárit. Csak a szülők, testvérek, és a legjobb barátok tudtak róla. Fél évvel később tartpttuk a templomit a rokonokkal, a nagy részük a mai napig nem tudja, mikor volt a polgárink, ez a mi kis titkunk:)
Hivatali időben házasodtunk, 2 napunk volt elintézni, külön kérvénnyel, mert indulnunk kellett vissza. Egy szép kis térdig érő fehér ruha volt rajtam, szolid rózsacsokor a kezemben, és rajtunk kívűl csak a férjem szülei, és a legjobb barátnőm volt ott (mivel hirtelen volt anyukám, és a testvéreink nem tudtak jönni). Utána beültünk egy kis étterembe. Annak ellenére, hogy nem volt semmi felhajtás, és maga a szertartás 15 percig tartott összesen, nagyon meghitt, és szép emlék, amiért hálás vagyok, mert így legalább egymásra tudtunk teljesen koncentrálni. A templomink is nagyon szép volt, de ott sokan voltunk, és az inkább a családdal való közös ünneplésről szólt, kevesebb időnk volt egymásra figyelni, magát a szertartást kivéve.
Szóval ha szeretitek egymást, akkor nagyon is szép esküvő lehet, nem a körítésen múlik, hogy milyen lesz.
Igen van már egy kislányunk. Nem védekezés melett lett a baba mert terveztük. Az eljegyzéskor már terhes voltam csak nem tudtam róla.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!