Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
#23 vagyok.
Igen, busszal, Egyszerűen át lehet kompozni :)
#32 Köszi. Akkor azt hiszem megvan hova megyünk.
Köszi a válaszokat. Még írhattok, szívesen olvasok további javaslatokat is.
Kedves kérdező!
Mi is voltunk már Kefalonia-n kocsival! 24 órás út, mindneki elfáradt de megérte nagyon. Fantasztikusan szép hely, tényleg olyan élőben is mint a képeken! :) Én Oalszországban élek, jártam már ezeken a helEken amiket itt frlsoroltak (Positano, Sorrento, capri, Ischia stb) de Kefalonia talán még ezeknél a helyeknél is jobban zetszett! (Görögországban is voltam már máshol is).
A kocsi előnye hogy utána is tudsz a szigeten közlekedni egysuerűen, nem kell szervezett (tömeg) közlekedéssel bajlódni. (Az utak nagyon keskenyek és kacskaringósak, hegyeken vezetnek át, figyelni kell!) Mi komppal mentünk át először Lefkada-ra és ott is eltöltöttünk egy éjszakát, az is egy aranyos kis sziget (félsziget? már nem emlékszem). Aztán még egy komppal Kefalonia-ra. Olcsó volt az egész út, 12 napot voltunk.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!