Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hova mennétek nászútra Európán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova mennétek nászútra Európán belül?

Figyelt kérdés

2015. jan. 6. 12:32
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
64%
Párizs
2015. jan. 6. 23:06
 22/35 anonim ***** válasza:
81%
Horvátország - Medulin, ahonnan hajóval egynapos kirándulást lehet tenni Velencébe is, meglesz minden: tengerpart, romantika, kis városnézés is... visszafelé Plitvicén megállni :) arrafelé pedig Szlovéniában, a Predjama kastélynál :)
2015. jan. 6. 23:07
 23/35 anonim ***** válasza:
71%
Kefaloniát csak ajánlani tudom...mi busszal voltunk. Tényleg hosszú, de bírható! Jártam már pár helyen, de ez a sziget abszolút kedvenc, gyönyörű!!! És viszonylag pénztárcabarát!
2015. jan. 7. 09:35
 24/35 A kérdező kommentje:

#23 Busszal?? Azt hittem csak repülővel megközelíthető. Habár annyira nem néztem még utána. Csak az egyik ismerősöm volt ott nyaralni és a képek alapján nagyon szép hely.

Kocsival szeretnénk menni, mert akkor ott állunk meg, ahol szeretnénk. És imádok vezetni.

2015. jan. 7. 18:08
 25/35 anonim ***** válasza:
73%

Horváthországban a plitvicei tavakhoz szép lenne egy nászút. Egy ismerős házaspár Bulgáriában volt nászúton, és csodás képeket osztottak meg az útjukról.

Isztambul is nagyon romantikus, meseszerű és csodás emlék lehet.

2015. jan. 7. 20:15
 26/35 anonim ***** válasza:
Dubrovnik.Kocsival egy nap, de Dél-Dalmácia gyönyörű. Szerintem sokkal szebb, vadregényesebb és romantikusabb, mint Észak-Horvátország. Nem mellesleg kevesebb a magyar, nyugodtan lehet hangosan beszélgetni bármiről. Mi tavaly itt voltunk,és Makarskában, újra ide mennék.
2015. jan. 7. 20:30
 27/35 anonim ***** válasza:
69%
22-es vagyok. Ki a jó franc pontozott le, és miért?!
2015. jan. 7. 23:31
 28/35 A kérdező kommentje:
Horvátországot imádom. Délen vannak ismerősök, minden nyáron ott nyaralunk Split környékén.
2015. jan. 7. 23:45
 29/35 anonim ***** válasza:
64%
Már bocs, de ez hülyeség, hogy a nászút úgysem a városnézésről szól. A nászút arról szól, amiről az ember akarja.
2015. jan. 8. 17:24
 30/35 A kérdező kommentje:
#29 Ez igaz. Csak a magam nevében írtam.
2015. jan. 9. 17:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!