Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22/35 anonim válasza:
Horvátország - Medulin, ahonnan hajóval egynapos kirándulást lehet tenni Velencébe is, meglesz minden: tengerpart, romantika, kis városnézés is... visszafelé Plitvicén megállni :) arrafelé pedig Szlovéniában, a Predjama kastélynál :)
23/35 anonim válasza:
Kefaloniát csak ajánlani tudom...mi busszal voltunk. Tényleg hosszú, de bírható! Jártam már pár helyen, de ez a sziget abszolút kedvenc, gyönyörű!!! És viszonylag pénztárcabarát!
24/35 A kérdező kommentje:
#23 Busszal?? Azt hittem csak repülővel megközelíthető. Habár annyira nem néztem még utána. Csak az egyik ismerősöm volt ott nyaralni és a képek alapján nagyon szép hely.
Kocsival szeretnénk menni, mert akkor ott állunk meg, ahol szeretnénk. És imádok vezetni.
2015. jan. 7. 18:08
25/35 anonim válasza:
Horváthországban a plitvicei tavakhoz szép lenne egy nászút. Egy ismerős házaspár Bulgáriában volt nászúton, és csodás képeket osztottak meg az útjukról.
Isztambul is nagyon romantikus, meseszerű és csodás emlék lehet.
26/35 anonim válasza:
Dubrovnik.Kocsival egy nap, de Dél-Dalmácia gyönyörű. Szerintem sokkal szebb, vadregényesebb és romantikusabb, mint Észak-Horvátország. Nem mellesleg kevesebb a magyar, nyugodtan lehet hangosan beszélgetni bármiről. Mi tavaly itt voltunk,és Makarskában, újra ide mennék.
27/35 anonim válasza:
22-es vagyok. Ki a jó franc pontozott le, és miért?!
28/35 A kérdező kommentje:
Horvátországot imádom. Délen vannak ismerősök, minden nyáron ott nyaralunk Split környékén.
2015. jan. 7. 23:45
29/35 anonim válasza:
Már bocs, de ez hülyeség, hogy a nászút úgysem a városnézésről szól. A nászút arról szól, amiről az ember akarja.
30/35 A kérdező kommentje:
#29 Ez igaz. Csak a magam nevében írtam.
2015. jan. 9. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!