Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ami még szép, de drágább: Olaszország, Garda-tó környéke, ha a hegyeket/tavakat is szeretitek.
Ha szép tengerpartot akartok nagy hegyekkel, finom roston sült kalamárival, akkor Horvátországban Makarska környékét ajánlom, esetleg Rab szigetét, vagy Brac-ot, Makarska környékét viszont már 100-150e ft között/fő ki lehet hozni apartmanban.
Ha van pénzetek kicsit drágább tengerpartozásra 7-800 eur/főből ki lehet hozni egy korzikai utat is, nagyon szép a sziget! Ennyiből viszont már el tudtok menni a Kanári-szigetekre is, az olyan 150-200e ft/fő közöttből hozható ki, az egyik fapadossal légi társasággal már el lehet menni egész jó áron.
Aztán Görögorszá is nagyon jó, oda mennek nagyon olcsó buszos utazások, ami kicsit fárasztó, viszont ott helyben nagyon jó programok vannak, ehhez ajánlom Paraliat, vagy Santorinit, esetleg valamelyik nagyobb görög szigetet, pl Korfun vagy Krétán is vannak már all inclusive tengerpartos nyaralási lehetőségek.
Nekünk volt egy "hideg" és egy "meleg" nászutunk :D A hivatalos nászút az esküvő utáni héten volt, Stockholmba mentünk :) Bár hideg volt, de mivel az esküvőnk 2013 márciusában volt, megdöbbenve tapasztaltuk, hogy Svédországban jobb idő volt, mint itthon :D Az volt a városnézős, kevésbé pihenős nászút. Utána nyáron elmentünk Törökországba, Alanyába, na ez volt a döglős, tengerpartos pihenés (ezért hívjuk meleg nászútnak :D), gyakorlatilag 1 kiránduláson kívül nem mozdultunk ki a szállodából, csak a szálloda kertjéből nyíló tengerhez... Mind a kettő nagyon jó volt, főleg, hogy azóta nem voltunk külföldön :)
Sógoromék a Maldív-szigeteken voltak nászúton, biztos nagyon szép lehetett nekik, nekünk erre nem volt pénzünk :)
Mindenkinek ment a zöld. Nem tudom ki pontozza le a válaszokat, de nekem mindegyik hasznos volt. Olyan helyet szeretnék, ahova nem kell repülni. Görögországban voltam már, nagyon tetszett. Horvátország is gyönyörű.
Görögországban Kefalonia tetszik még nagyon, de akkor nem úszom meg a repülést sajnos.
Én igaz belföldön gondolkozom vagy Erdély (ami szintén majdnem belföld), de csábító Lengyelország, Ausztria (Wörthi-tó térsége) vagy a Garda-tó (Olaszo.), egyik nagy álmom pedig (nem feltétlen nászútra) Norvégia.
De ez abszolút személyiségfüggő, engem kevésbé vonz 40 fok és a tengerpart, így egy egzotikus szigeten nem tudnám magam jól érezni, de van, akinek meg az az álomút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!