Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ha tehetnétek, melyik helyre mennétek nászútra?
Kb. ugyanannyiba kerülne, de az elsőben lenne út, kaja, szállás, és 4 program, a második meg csak az út, a kaja, és a szálloda.
De a második szerintem szebb:
Ja és a második tengerparti bungalló, az első pedig a strandtól 1,5 km-re lévő apartman, magyar tulajjal.
Egyértelmüen Maldív szigetek.
Sri lanka is szép de hozzá sem fogható.
Habár srílankán nem voltam még, de mi tavaly voltunk Filitheyon (maldív szigetek) na´szúton és Kuredut is néztük, az egyik legjobb középkategóriás hotelek között van.
www.holidaycheck.de oldalon rákereshetsz (meg vannak angol oldalak is), és láthatod milyenre minösítették mások a hotelt.
kaja nem mindegy mi van benne.
maldívra minimum búvárszemüveg és pipa kell, és egy percre sem tudsz majd a vízböl kijönni.
mi azért választottuk maldívot mert a 14 hós kislányunkkal mentünk. de nem volt unalmas. a maldív hotelek általában all inclusivként alapból adnak programokat, ami általában egy másik benszülött sziget megtekintése, más korallzátonyok körbe úszása, horgászat stb....
mi egésznap a vízben voltunk, pihentünk, és voltunk hajókázni. este itt nincsenek nagy bulik mint pl a karib térségben volt, de hangulatos volt és ami érdekes mindenki mindenkivel barátkozott.
egyébként rengeteg iroda egybe füzi pl sri lankát a maldív szigetekkel. párom nagybáttyáék úgy voltak hogy 3 nap Abu-dabi, majd 5 nap sri lanka, és 10 nap maldív.
De egy ismerösöm meg 4 nap dubai és 10 nap maldívon volt.
5-ik vgayok.
nekem fura hogy egy srilanka ugyan annyiba kerül ami csak apartman és messze a strandtól mint egy maldív szigetek. és ráadásul maldív szigetekröl is egy jóhírü hotel.
srilankának sokkal olcsobbnak kellene lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!