Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belföldi helyek nászútra?
Írtad, hogy baranyaiak vagytok, nem tudom, hogy pécsiek-e, ha nem, akkor ezt a várost tudom ajánlani:) nekünk ez a kedvencünk. itt találsz szállásokat:
Mi Békés megyeiek vagyunk, átutazóban megálltunk Baján (Pécsre menet pihenésképp és mert a férjem itt tanult), ez a város is szép, itt van a Gemenci erdő, a Duna és a Sugovica. Szállásokat itt találsz: [link]
Ha pedig mégis messzebb mennétek javaslom Gyulát! [link]
Sok boldogságot Nektek!
1. Hétfőn jöttünk innen haza, baranya megyében van, nem tudom baranyán belül hol laktok, de Harkány->Baranya Hotel csodaszép, este 6-10-ig zene, óriás sakk az udvarban, az egyik wellnest ingyen le lehet foglalni másfél órára ha a család egyedül szeretne lenni, itt a link: [link]
Illetve nem tudom hogy milyen távolságra vannak, de ezeken a helyeken is voltunk.
2. Eger, a külvárosban van, földalatti folyósokkal, nagyon szép.: [link]
3. Sümeg, a várral szemben, csodaszép kilátás.: [link]
4. Sümegen, csak láttuk, a vár tövében.: [link]
5. Mikor Szilvásváradra mentünk erdei iskolába láttuk kívülről és meseszép.: [link]
Ha kirándulni akartok:
1. Pécs, Siklós, Sikonda illetve ha akartok menni a szállodával szemben található a thermál fürdő. Ha hosszab távra akartok elmenni akkor Szigetvár és Mohács.
2. Eger, egri vár, Szilvásvárad, Szépasszonyvölgy.
3. Sümegi vár.
4. Sümegi vár.
5. Eger, egri vár, Szépasszonyvölgy. Szilvásváradon belül: Szalajka-völgy, Ősemberbarlang, Lipicai ménes( azthiszem ide csoportokat engednek csak be, de kérdezzétek meg), Kalandpark-> nagyon jó, van lézercsata is.
Remélem tudtam segíteni.:)
13L
Eger
Sopron
Velencei tóhoz valahova
Balatonra miért nem akartok menni?
Csak a Puchnerbe ne menjetek Bikalon, mi oda mentünk nászútra és hatalmas hiba volt, egyáltalán nem voltunk megelégedve ahhoz képst hogy egy felejthetetlen élménynek kellett volna lennie!
Szerintem is menjetek az Adriára, árban nincs sok különbség és vannak nagyon jó helyek, jó idővel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!