Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok mondani valami jó helyet nászútra?
Figyelt kérdés
Olyat szeretnénk ami nagyon romantikus,tengerparton van és viszonylag jó árban van.....Köszönöm2012. jan. 15. 14:17
1/10 anonim válasza:
Európán belül, vagy kívül?
Európán belül én Siciliába vagy Portugáliába mennék.
Európán kívül pedig Zanzibárra vagy Kubába, ez már szinte csak a nászút idejétől függene :)
2/10 anonim válasza:
Mindegy hogy hol lényeg szép és legyen és viszonylag megengedhető árkategória
4/10 anonim válasza:
Ha én egyszer nászútra megyek Erdélybe fogok az biztos. Mindegy vágyam oda eljutni. És ha ott leszek megnézem a fazsindelyes házakat és megiszok 5 liter pálinkát.
5/10 anonim válasza:
Nekem régen Tenerife volt a nászút célpontom. Ha rengeteg pénzem/ünk lenne, akkor Tahitira mennék :)
6/10 tetris válasza:
Én valami romantikus pálmafás, homokos tengerparta mennék, ahol csak mi ketten lennénk. Valami Maldív szigetes utacska igencsak tetszene.
Európában talán Firenze lenne az uticél.
7/10 A kérdező kommentje:
Maldív az nekünk is bejön és valami hasonló helyre szeretnénk menni,ami viszonylag olcsóbb.Sajnos Maldív szigeteki út nem jön ki 600ezernél olcsóbban.Annyit meg akár nászút akár nem inkább elteszek a ,,gyerekprojektre,,
2012. jan. 15. 16:33
8/10 anonim válasza:
A Kanári-szigetekre szerintem találtok jó ajánlatokat. Én is Maldívot akartam ajánlani, de nekünk az több mint 2 millióból jött ki.
9/10 anonim válasza:
Igen, Tenerife is egy Kanári-sziget :)
10/10 anonim válasza:
Igen, tisztában vagyok vele, csak tágabban fogalmaztam meg azt a területet, hisz lehet, hogy egy másik szigetre találnak jobb ajánlatot, mint kifejezetten Tenerifere. De mindenesetre érdemes körülnézni utazási irodáknál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!