Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tartottátok a lagzitokat? Tudtok ajánlani nekem valami jó helyet ahol finom volt a kaja is?
egy megyét legalább írhattál volna:)
Amúgy Tata,Gottwald
Kőbányai Szabadidőközpont(www.koszi.hu)
Az ottani kaját nem tudom milyen,mert vittük,de a terem nagyon szép,amennyire tapasztaltam nem volt drága,és nagyon rugalmasan kezelték a "zárórát".
egyértelmű, hogy pest...
a pestieknek csak pest létezik, már megfigyeltem, sose írják oda, hogy hol...azt hiszik, csak pest van a világon....:S
nem, nem ez alapján ítélkezek és nem vagyok primitív. Odaköltözni meg végképp nem fogok, nem irigységből írtam.
nem egy kérdésnél volt már, hogy ajánljunk ezt meg ezt stb. és mikor már a nyolcadik ember kérdezte meg, hogy mégis, hol a franca ajánljunk, Debrecenbe vagy Esztergomba, mindig az sül ki, hogy Pest...mert az olyan evidens, ugye??
és hogy így elkezdtél vagdalkozni, látszik, ki a primitív...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!