Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gödöllőn a Sisi kastélyban jártatok esküvőn? Vagy tartottátok ott?
Figyelt kérdés
Én ott szeretném a kertben és érdekelne minden.2009. szept. 28. 12:11
1/12 A kérdező kommentje:
Szóval Sziszi kastély. Csak nem jól írtam.
2009. szept. 28. 12:51
2/12 anonim válasza:
Sissi, amúgy meg Grassalkovich. :-)
Még nem, és már nem, ez tuti, de biztos jó drága lehet.
4/12 anonim válasza:
Én esküvőn nem voltam ott, de itt lakom a környéken és sokszor voltam a kastélyban...hát nem tudom, hogy megéri-e. Sokan tartják ott, szinte minden hétvégén, de biztos jó drága. Nekem is a közelben volt az esküvőm, de valahogy nem vágytam rá, hogy ott legyen. Nem tudom, hogy mostanában hogy áll a felújítás, de azért elég illúzióromboló, hogy csak a főépület van felújítva, a többi meg majd' összeszakad.
5/12 anonim válasza:
Nekünk ott volt a fényképezés kb. 10.000 Ft volt ha jól emlékszem ez 10 éve volt.
6/12 A kérdező kommentje:
Igen a fényképezést olvastam az oldalukon, hogy lehetséges, most 20000, de az nem volt írva, hogy lehet e ott tartani esküvőt. Pedig én nagyon szertném ha ott lehetne, már kislánykoromban amikor elvitt oda anyu akkor eldöntöttem, hogy ott szeretném, remélem megvalósítható. Köszi mindenkinek, várok még válaszokat.
2009. szept. 29. 06:59
7/12 anonim válasza:
Lehet ott tartani esküvőt, de másfél millió az ára. Ha van ennyid, akkor miért is ne. Biztosan szép lehet.
8/12 A kérdező kommentje:
És azt nem tudod véletlen, hogy ez a másfél milla mit foglal magában? - a kert és terem bérlés + székek asztalok???
2009. okt. 27. 15:05
9/12 anonim válasza:
Hát ennyire mélyrehatóan nem tudom sajnos. :-( Egy ismerősömék tartották anno ott az esküvőjüket. Nekik úgy mondták, hogy 1,5 - 6 millió között van az ár attól függően, hogy mire van igény. Szóval a 1,5 millió az gondolom a legalapabb dolgokat foglalja magában. Írj nekik mailt szerintem vagy érdeklődj telefonon! Mindenesetre sok boldogságot! :-)
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi! Még nem most lesz a lagzi, de köszi!
2009. okt. 27. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!