Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fehervarcsurgoi Karolyi kastelyban lehet eskuvot tartani? Hogyan kell azt elintezni kulfoldrol?
Hát... ha nem képesek egy ilyen levélre válaszolni írásban.. akkor rájuk mernéd bízni az esküvődet?
(bocs, ez azért elég kamuszagú: ott eskövőt tartani, odautazni nem túl drága, de odatelefonálni túl drága?)
Szia!
Esetleg kérd meg a családod valamelyik tagját aki ott lakik, hogy hívja fel őket, és érdeklődje meg.
Étterem:
Terasz nyitva tartás: áprilistól októberig naponta 10:00-20:00 között.
Szálloda és étterem:
Tel: +36 22 578 080 Fax: +36 22 578 081
Ip tel: +36 21 311 04 22
e-mail: kastely@karolyi.org.hu
Pogács Krisztina
szálloda, idegenforgalmi menedzser
Ip tel: +36 21 311 04 22
e-mail: pogacs.krisztina@karolyi.org.hu
Filó Zsolt
étteremvezető
Ip tel: +36 21 311 04 21
e-mail: filo.zsolt@karolyi.org.hu
Sztem az előző kettő alapján tudsz kérni e-mailben ajánlatot, időpontot, vázolhatod az elképzeléseket, akár kereshetsz fotókat, menüsort a neten az elképzelésedről...biztosan szívesen segítenek.
Nem tudom mikorra tervezitek az esküvőt, de szerintem nem árt igyekezni a foglalással, mert amilyen szép hely, véleményem szerint jó előre fullon lehetnek...
És kérdezd meg hogy esőre van e tervük? :)
Sok sikert, boldogságot!
"ha nem képesek egy ilyen levélre válaszolni írásban.. akkor rájuk mernéd bízni az esküvődet? "
Hiába bunkóztad le, ez volt a legjobb tanács.
Inkább gondolkozz....
Gondolkoztam. E-mailben nem minden helyrol valaszolnak. Az ettermekbol is azt mondjak attol fugg hogy mit akarok. Menjek oda es beszeljuk meg. Nem tudok oda menni ha eszembe jut egy kerdes.
Csak informaciot keresek hogy leszukitsem a valasztast. Nem ez az egyetlen hely amit nyomozok. Majd megyek amikor kell.
A fenykepesz is valaszolt csak keson mert korhazban mutetje volt. Ja akkor ot is hagyjam ki mert biztos nem tud fenykepezni? Hiszen csak a vakbelet vettek ki. Nem ugy kell felfogni hogy ha nem valaszolnak akkor nem is tudnak kiszolgalni, nehogy rajuk bizzam. Valami kozbe jott vagy meg nem olvastak el. Ennyire nem vagyok korlatolt.
Nem mindenki ul a gep elott egesz nap hogy idegenek uzeneteit olvassa hogy hol tud valami frappans vagy csipos valaszt adni.
A tobbieknek koszonom hogy egy par percet alvettek a napjukbol hogy segitsenek. Meg van ido, az eskuvo majdnem egy ev mulva lesz. Az anyakonyv vezeto nem ad 6 honapnal elobb datumot ugyhogy a lekotessel varni kell addig amig nem tudom a pontos napot. Addig is lehet keresni. A testveremnek elkuldtem az osszes informaciot amit itt kaptam es remelem hogy o tud intezkedni. Csak 10 percre lakik onnan ugyhogy remenykedek.
Kosz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!