Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tartottátok még meg az esküvőt?
Penz.Elobb lakast akarunk.25/L
2010. jan. 30. 23:04
Én ugyan már régen férjhez mentem.de: a pénz nem lehet indok.Nem kötelező nagy felhajtást csapni az esküvőből.Lehet csendben,csak a két tanuval is megesküdni.Ha valakinek van sok pénze,az tartson akkora lakodalmat,amekkorát akar,de ahol bekell osztani a pénzt,ott szerintem csak feleleges pénzkidobás.A házasság sikere nem a nagy lakodalomtól függ.A beszólásokkal pedig nem kell törődni!
2010. jan. 30. 23:07
3/24 A kérdező kommentje:
hát ez az. nehéz meghatározni, hogy egy magyarázat mikortól magyarázkodás. mi az anyagiak miatt nem tartjuk meg az esküvőt idén. én meg úgy érzem, hogy ez nincs rendjén, és ennek mindennél fontosabbnak kéne lennie.
Akik sokat halogatják, végül nem esküdnek. Sajna, nem elkeserítésből mondom, de én csak ilyen példát láttam. Mi összeházasodtunk, pedig pénzünk nem volt sok, amennyit ráköltöttünk az esküvőre, pont annyi be is jött a menyasszonytánccal, így nullszaldósak voltunk :-))) Nem volt nagy lagzi, és a legtöbb dolgot (meghívó, díszítés, kaja stb.) magunk csináltuk a családjaink segítségével. Ha nem a papír számít, akkor miért gond, ha mégis van? Ráadásul azt látom, ahol van házasság, előbb-utóbb gyerek is lesz, ahol nem, ott a nők (jogosan) félnek bevállalni, mert hiába mondják, tudat alatt nem érzik magukat biztonságban. Így aztán ez is egy kimondatlan konfliktus-forrás lesz, nemcsak az esküvő-ügy.
2010. jan. 30. 23:17
Nálunk most nincs rá pénz(hiába mondja a 23:07-es,hogy ez nem indok)és,mert nem ez a legfontosabb jelen pillanatban az életünkben.
Nem szeretnénk hetedhét országra szóló lagzit csak egy kis esküvőt 20-25 fővel (kerti-party jellegűt),de jelenleg nincs rá 200-250e ft-unk.
Vettünk 1 házat,amit felújjítunk,van egy 15 hónapos kislányunk(tervezett baba)tehát én itthon vagyok(de megyek vissza dolgozni),a párom összetörte a hiteles autót(1.5 év van még amit fizetni kell).
Úgy tervezzük,hogy majd kb.2 év múlva.:-)
2010. jan. 30. 23:25
Utolsó vagyok.Mi 5 éve vagyunk együtt.A barátomék 7 év után házasodtak.
2010. jan. 30. 23:27
Bocsi,megint én.31/N vagyok.
2010. jan. 30. 23:29
Az esküvő teljesen ingyenes, nem kérhetnek érte egy fityinget sem az anyakönyvi hivatalban. )(Aki nem hiszi, olvassa el a vonatkozó jogszabályt.) Ami valójában pénzbe kerül, az a lagzi.
Aki tényleg szeretne házasságot kötni, annak ingyenes a lehetőség. Lagzit nem kötelező csapni melléje.
2010. jan. 30. 23:35
Mi lassan 4 eve vagyunk egyutt, van egy 15 honapos fiunk es par napon belul megszuletuk a masodik baba is. Mindketto tervezett. Kulfoldon elunk es bonyolult magyar allampolgarkent itt osszehazasodni, otthon meg nem toltunk annyi idot hogy kivitelezni tudjuk. Most tervezzuk hogy a polgarit megtartjuk meghitten, kettesben, aztan kesobb meg otthon a templomit. Eddig egyszeruen nem volt ra idonk, oszinten szolva nem is nagyon eroltettuk. :) A gyerekek fontosabbak voltak.
2010. jan. 30. 23:37
Tevedes!Nalunk kotelezo a teremberlet a polghivben.
2010. jan. 30. 23:37
Kapcsolódó kérdések: