Milyen helyet ajánlanátok nászútra?
hm, ez egy tág fogalom, az elsö elmondta az egyik végletet én meg a másik végletet fogom.
Jamaica. Kis sziget, csodás, tenger van böven, lehet kirándulni, és a vízparton punnyadni. Nem a legdrágább utazás. Most voltunk 2 hétre és nászutra csak ajánlani tudom.
Én pedig elmondom a kettő köztit.
Olaszország.
Nagyon sok a látnivaló. Homokos tengerpart. És tömegközlekedés is van. És a repjegy sem drága.
Vagy esetleg Görögország. Ott is sok a látnivaló. Ott is homokos a tengerpart. És oda sem drága a repjegy. Biztos van ott is tömegközlekedés, de arról nem tudok sokat.
19:37-es vagyok!
Na, hogy eltaláltam! :)
Olaszországban anno a szüleim voltak nászúton és annyira jól érezték magukat, hogy a következő évben visszamentek, de akkor 2 hétre.
Görögországban Paralia városában voltam. Autóval mentünk, így útközben megnéztük a meteorákat.
Szóval Paralis gyönyörű hely. Az éjszakai élet fantasztikus. Éjszaka él a város, nappal pihen. A bolti eladók nem tukmálnak ránk semmit. Kedvesek. Az éttermek nagyon jók. És a part... finom homok és kigyúrt macsók járják a partot, fánkot árulva. :)
Amúgy mivel mennétek?
Spanyolba!
Laza 26 óra lool
20 évesen buli volt.
De most már nem vállalnám be.
Repcsivel mégis csak másfél óra.
Amúgy elvileg, a buszon a helyet előre le kell foglalni az utazási irodában. Pont amiatt, hogy ne legyen box.
Legalábbis nekünk anno még így volt.
Busszal max Olaszt vállalnám.
De a 4 óra megállás nélkül akkor is tré.
De! A busznak meg az a jó oldala, hogy látod a tájat!
Szia, mi voltunk busszal Paralian, görögbe. Nem volt olyan vészes, és biztosan a párod mellett fogsz ülni, mert az utazási irodában kb. meg tudják mondani, hogy hol ültök. De a buszon is lehet cserélegtni. Mi jó sokat álltunk a határokon, ki kellett pakolni egy kicsit a buszból a csomagokat. Fárasztó az út, de ennek is meg van a maga csodája.
A víz nem olyan tiszta, de vannak szép részek. És tényleg vannak jó pasik, meg jó csajok is:)Férjem szerint. Az élet éjszaka tök jó, nem lehet kihagyni a sült kukoricát,görög zászlóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!