Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milyen helyet ajánlanátok...

Milyen helyet ajánlanátok nászútra?

Figyelt kérdés
7-10 napra mennénk, valahová tengerpart környékére. Olyan helyre ahol lehet punnyadni a víznél, de kirándulni is. 2 "feltétel": 1. ne legyen drága, nagyon alacsony a költségvetésünk. 2. legyen tömegközlekedési lehetőség, nincs kocsink.
2009. jún. 24. 18:55
 1/10 anonim válasza:
Magyar tenger, sátorral... ott a vonat is végig a parton! Kellemes nászutat! :)))
2009. jún. 24. 19:07
 2/10 anonim ***** válasza:

hm, ez egy tág fogalom, az elsö elmondta az egyik végletet én meg a másik végletet fogom.

Jamaica. Kis sziget, csodás, tenger van böven, lehet kirándulni, és a vízparton punnyadni. Nem a legdrágább utazás. Most voltunk 2 hétre és nászutra csak ajánlani tudom.

2009. jún. 24. 19:26
 3/10 anonim ***** válasza:

Én pedig elmondom a kettő köztit.

Olaszország.

Nagyon sok a látnivaló. Homokos tengerpart. És tömegközlekedés is van. És a repjegy sem drága.

Vagy esetleg Görögország. Ott is sok a látnivaló. Ott is homokos a tengerpart. És oda sem drága a repjegy. Biztos van ott is tömegközlekedés, de arról nem tudok sokat.

2009. jún. 24. 19:37
 4/10 A kérdező kommentje:
Külföldre szeretnénk menni, először. Én is Olaszországot és Görögországot néztem. Tudtok valami olcsó helyet?
2009. jún. 24. 20:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Mi Szardínián voltunk, és nagyon olcsó volt, hogyha gondolod akkor írj privátban, és szívesen segítek. Van egy ismerős, aki oda szervez utakat. Mi még biztosan visszamegyünk, de már csak gyerekel:))
2009. jún. 25. 15:59
 6/10 anonim ***** válasza:

19:37-es vagyok!

Na, hogy eltaláltam! :)

Olaszországban anno a szüleim voltak nászúton és annyira jól érezték magukat, hogy a következő évben visszamentek, de akkor 2 hétre.

Görögországban Paralia városában voltam. Autóval mentünk, így útközben megnéztük a meteorákat.

Szóval Paralis gyönyörű hely. Az éjszakai élet fantasztikus. Éjszaka él a város, nappal pihen. A bolti eladók nem tukmálnak ránk semmit. Kedvesek. Az éttermek nagyon jók. És a part... finom homok és kigyúrt macsók járják a partot, fánkot árulva. :)

Amúgy mivel mennétek?

2009. jún. 26. 01:47
 7/10 anonim ***** válasza:
*Paralia
2009. jún. 26. 01:48
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az újabb válaszokat. Most egyre inkább Görögország felé nézegetünk. Busszal mennénk, repülővel annyira nagyon nem szeretnénk. Bár pont most szereztem be egy katalógust,a buszos utakhoz írnak "érdekes" dolgokat, pl. ha úgy van, bármikor leszállíthatnak, ők határozzák meg, hová üljek, stb. Azért csak szeretnék a férjem mellett ülni nászutunk első napján.:-) A repülő meg elég drága, bár tény, hogy talán kevesebb időt vesz el, mint a busz. Utazott már valaki busszal?
2009. jún. 26. 22:00
 9/10 anonim ***** válasza:

Spanyolba!

Laza 26 óra lool

20 évesen buli volt.

De most már nem vállalnám be.

Repcsivel mégis csak másfél óra.

Amúgy elvileg, a buszon a helyet előre le kell foglalni az utazási irodában. Pont amiatt, hogy ne legyen box.

Legalábbis nekünk anno még így volt.

Busszal max Olaszt vállalnám.

De a 4 óra megállás nélkül akkor is tré.

De! A busznak meg az a jó oldala, hogy látod a tájat!

2009. jún. 26. 23:20
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia, mi voltunk busszal Paralian, görögbe. Nem volt olyan vészes, és biztosan a párod mellett fogsz ülni, mert az utazási irodában kb. meg tudják mondani, hogy hol ültök. De a buszon is lehet cserélegtni. Mi jó sokat álltunk a határokon, ki kellett pakolni egy kicsit a buszból a csomagokat. Fárasztó az út, de ennek is meg van a maga csodája.

A víz nem olyan tiszta, de vannak szép részek. És tényleg vannak jó pasik, meg jó csajok is:)Férjem szerint. Az élet éjszaka tök jó, nem lehet kihagyni a sült kukoricát,görög zászlóval.

2009. jún. 29. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!