Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova menjunk naszutra?
Ennyi pénzből a Kanári-szigetek is kijön, és az tényleg nem egy "szokványos" tengerparti élmény. Pl. Tenerifére a repjegy kb. 50 rugóból megvan/fő, a szállás félpanzióval (mivel a sziget a kirándulásról szól, így teljesen felesleges ennél több) kb. 80 EUR két főnek, vagyis 6 éjszakára 130-140e Ft, az autóbérlet (mert azért úgy kényelmes felfedezni a szigetet) az 30e Ft egy hétre, az üzemanyag 15e Ft, és akkor még mindig van 70 rugó költőpénz, abból pedig vígan el lehet lenni, belépők (pl. Siam Park, Loro park 20e Ft körül 2 főnek), delfinlesős hajókázás (5000 Ft 2 főnek), napi nasi és szuvenír, egy romantikus vacsora, esetleg a lovagi tornán való részvétel (az is kb. 10e Ft a 2 főnek).
Szóval kényelmesen és jól lehet érezni magatokat ennyi pénzből.
Szépen leírjátok a legfontosabb mondatokat egy papírra kiejtés alapján és megtanuljátok!Ne legyetek már ennyire tehetetlenek.
Görögország- olcsó
Olaszország-drágább
Bulgária-olcsó
Én ezeket javaslom.
Mivel már lekéstétek az előfoglalást, ha idén nyáron mennétek,már csak főszezonban last minute-el tudnátok szerintem menni,de mindennek szépen utána kell nézni.Bemenni egy utazási irodába,vagy neten foglalni.
booking.com- on már tudnátok kalkulálni.
Én előszezonban voltam 120.000/ért mindennel együtt,teljes ellátással görögben és bulgáriában is.(2fő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!