Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nászútra hova menjünk? "Nyertünk" ezzel az Erzsébet programmal, de melyik helyet válasszuk?
Figyelt kérdés
Szóval, esküvő után menni szeretnénk nászútra......
Nyertünk ezzel az erzsébet programmal, 3 hely közül vacilálunk....segítsetek!!!!!!!!!!!!
Hotel Aranypart Siófok
Balatongyörök Kastélyszálló
És a Tihanyi Yacht Klubhotel
2012. ápr. 19. 17:45
2/7 anonim válasza:
Nem néztem meg a neten, de Tihany a legszimpatikusabb
3/7 anonim válasza:
Dubai, Ausztrália(kenguruk,koalák... imádom)... Perú... ezeket nézném meg én a helyedben...
ja hogy kevés pénzed van rá? Éngem múltkor csábítottak Tihanyba az általad említett helyre,de úgy rémlik,mintha ott horrorisztikus árak lettek volna...
4/7 anonim válasza:
Én Siófokot választanám, mi gyerekkorom óta minden évben ott nyaralunk és imádom! :-)
6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
úgy néz ki, hogy tihany marad. siófok az egyik legkedvesebb városom, de az a hotel.....rengeteg szörnyűséget írnak róla!
2012. ápr. 19. 18:50
7/7 anonim válasza:
A kastélyszállók nagyon hangulatosak, én imádom őket, bármilyen ötcsillagos hotel helyett vigyorogva választanék egy kastélyszállót :D Persze ez a kastélyon is múlik. De ez a tihanyi hotel engem nagyon a gyerekkorom nyári táboraira emlékeztet, olyan üres és lepukkant az a szoba, amiről képet találtam. A kastélyszálló meg szép és nagyon romantikus :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!