Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek gáz, ha a Balatonr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha a Balatonra megyünk nászútra?

Figyelt kérdés

Nem sok pénzünk maradt az esküvő után, meg nem is akartuk volna mindet utazásra költeni, de mégis akarttunk pihenni valahol pár napot. Így foglaltunk egy viszonylag olcsó szállást Siófokon, előtte megyünk egyet vidámparkozni meg tüzijátékot nézni, aquapark, állatkert, Balaton, stb.

Volt, aki megszólt érte, hogy nászútra nem szokás Balatonra menni, én nem értem miért. Mi most nem akarunk sokat költeni, és ez a program nekünk megfelel. De tényleg ilyen ritka, hogy a Balatonra mennének nászútra a párok?

2012. aug. 16. 08:37
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Én egy csomó mindenkit ismerek, aki a Balatonra ment nászútra. Annyi, hogy jól kell szállást foglalni, mer az ilyen népszerű szállodai szobák árán már tényleg megjárod a görög/horvát/bolgár tengerpartot, ami mégiscsak érdekesebb, mint egy sima tó.
2012. aug. 16. 08:43
 2/33 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom azért tartják furcsának mert ilyenkor a legtöbben külföldre mennek. De szerintem ez mindenkinek a saját döntése, mindenki annyit költ rá amennyit szeretne / megengedhet magának.

Ne törődjetek vele ki mit mond, érezzétek jól magatokat! :)

2012. aug. 16. 08:43
 3/33 anonim ***** válasza:
89%
Mi nem is tudtunk elmenni. Orulj, hogy oda elmehetsz.
2012. aug. 16. 08:44
 4/33 A kérdező kommentje:
Kettőnknek 30 ezerbe jön ki a szállás, szerintem az nem sok. Nem hiszem, hogy máshol sokkal olcsóbb lenne, meg ez közel van, nem kell repülőt fizetni, ami amúgyse érte volna most meg nekünk, mert csak 4-5 napra akarunk menni.
2012. aug. 16. 08:44
 5/33 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyáltalán nem gáz. Akár Mallorca-ra akár a Balatonra mentek, az a lényeg hogy kettesbe legyetek.

Azok szólnak le a balatoni nászút miatt, akik megtehetik, hogy valami fulextrás helyen töltsenek 3hetet.

2012. aug. 16. 08:45
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne gáz? Most balatoni nászutas akciók is vannak, nem ti mentek oda egyedül nászútra az országban, mi pl. Duna mellett voltunk és nem éreztem gáznak, mások véleménye meg nem érdekel.
2012. aug. 16. 08:45
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
Mi is a Balatonon voltunk nászúton. Igaz, 21 évvel ezelőtt. :-) Nem hinném hogy azon múlna a házasság, hogy hol voltunk nászúton. Csodálatos helyek vannak Magyarországon is csak fel kell fedezni őket.
2012. aug. 16. 08:46
 8/33 okoska31 ***** válasza:
88%
most őszintén, nem mindegy, hogy hol nem jöttök ki a nászágyból?:):):)
2012. aug. 16. 08:58
 9/33 anonim ***** válasza:
100%
Szüleim is és mi is a Balatonon voltunk nászúton! :)
2012. aug. 16. 09:05
 10/33 okoska31 ***** válasza:
46%

na most komolyan - friss házasokról lévén szó miért is kellett lepontozni, mert feltételeztem, hogy nem a városnézésé lesz a főszerep?....

ráadásul nem tudom mikor mennek, de ha már szeptemberben pl., akkor nem nagyon lesz túl meleg a víz sem...

2012. aug. 16. 09:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!