Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha a Balatonra megyünk nászútra?
Nem sok pénzünk maradt az esküvő után, meg nem is akartuk volna mindet utazásra költeni, de mégis akarttunk pihenni valahol pár napot. Így foglaltunk egy viszonylag olcsó szállást Siófokon, előtte megyünk egyet vidámparkozni meg tüzijátékot nézni, aquapark, állatkert, Balaton, stb.
Volt, aki megszólt érte, hogy nászútra nem szokás Balatonra menni, én nem értem miért. Mi most nem akarunk sokat költeni, és ez a program nekünk megfelel. De tényleg ilyen ritka, hogy a Balatonra mennének nászútra a párok?
Gondolom azért tartják furcsának mert ilyenkor a legtöbben külföldre mennek. De szerintem ez mindenkinek a saját döntése, mindenki annyit költ rá amennyit szeretne / megengedhet magának.
Ne törődjetek vele ki mit mond, érezzétek jól magatokat! :)
Szerintem egyáltalán nem gáz. Akár Mallorca-ra akár a Balatonra mentek, az a lényeg hogy kettesbe legyetek.
Azok szólnak le a balatoni nászút miatt, akik megtehetik, hogy valami fulextrás helyen töltsenek 3hetet.
na most komolyan - friss házasokról lévén szó miért is kellett lepontozni, mert feltételeztem, hogy nem a városnézésé lesz a főszerep?....
ráadásul nem tudom mikor mennek, de ha már szeptemberben pl., akkor nem nagyon lesz túl meleg a víz sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!