Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha a Balatonra megyünk nászútra?
Nem sok pénzünk maradt az esküvő után, meg nem is akartuk volna mindet utazásra költeni, de mégis akarttunk pihenni valahol pár napot. Így foglaltunk egy viszonylag olcsó szállást Siófokon, előtte megyünk egyet vidámparkozni meg tüzijátékot nézni, aquapark, állatkert, Balaton, stb.
Volt, aki megszólt érte, hogy nászútra nem szokás Balatonra menni, én nem értem miért. Mi most nem akarunk sokat költeni, és ez a program nekünk megfelel. De tényleg ilyen ritka, hogy a Balatonra mennének nászútra a párok?
Jaa..értem már a problémát...Nem, az átlagembernek nem gáz, de a te ismerőseidnek, akik megszokták, hogy Párizsba Vagy más világvárosba futkostok, azoknak fura lesz, lehet meg is ijednek, hogy gond van-e.
Hát akkor hazudjátok azt, hogí 4*os hotelben lesztek, sőőőt meg se kell mondani, hogy Balaton...
Egyáltalán nem gáz. Én olyan helyre mennék nászútra, amihez közünk van mindkettőnknek, és pl. a Balaton pont ilyen lenne.
Most úgy mégis mi köt engem Bora Borához??? Biztos érdekes az a nagy tenger, meg a pálmafák, de azt is meg lehet unni. Ilyen szempontól én az egyszerűbb ötletek híve vagyok, az a lényeg, hogy jól érezzük magunkat.
menjetek balatonlellére! jooo tudom, már lefoglaltátok a szállást...de balatonlelle...ezerszer szebb és izgalmasabb már mint siófok...én imádtam:):):) mi ha minden igaz hajdúszoboszlóra megyünk....imádtam azt a helyet...kis pihit akarunk mi is...a pénz nagyrészét amit esetleg majd kapunk lakásba szeretnénk befektetni...:)egyelőre pont elég lesz ennyi!:)
23L
Nyilván olyanok röhögnek ki, akik inkább hitelt vettek fel, csak tudjanak flancolni, hogy XY szigeten voltak nászúton, vagy a gatyájuk ráment. Sok magyar nem engedhetné meg magának, de inkább agyagi csődbe juttatja magát, csak hogy elmondhassa: olyan életszínvonalon próbál élni, ami nem arányos a fizetésével.
A Balaton nem rossz hely. Legalább eljutottatok nászútra. Sokan ezt sem mondhatják el magukról, mert inkább félreteszik másra azt a pénzt. De szerintem ennyit megérdemeltek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!