Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek gáz, ha a Balatonr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha a Balatonra megyünk nászútra?

Figyelt kérdés

Nem sok pénzünk maradt az esküvő után, meg nem is akartuk volna mindet utazásra költeni, de mégis akarttunk pihenni valahol pár napot. Így foglaltunk egy viszonylag olcsó szállást Siófokon, előtte megyünk egyet vidámparkozni meg tüzijátékot nézni, aquapark, állatkert, Balaton, stb.

Volt, aki megszólt érte, hogy nászútra nem szokás Balatonra menni, én nem értem miért. Mi most nem akarunk sokat költeni, és ez a program nekünk megfelel. De tényleg ilyen ritka, hogy a Balatonra mennének nászútra a párok?

2012. aug. 16. 08:37
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Sok ember van a Balatonon:) Sőőőt! Még esküvőt is láttam már ott:) a Balatonnál direkt vannak nászutas részek,csak bekell jelenteni. Párommal mentem el 3 napra,megünnepelni az évfordulónkat,szólt h ünnepelni megyünk ( nem tudtam semmit csak azt hogy megyünk) Mire oda értünk virágszirmok voltak az ágykörül,és az ágyon,jacuzzi bekapcsolva,lágy kellemes zene pezsgő,és gyümölcs tál:) És nem kértek érte 1 fillért se :D Melyik hotelban van ha nem titok?:)
2012. aug. 16. 09:53
 22/33 A kérdező kommentje:
Nem hotelba megyünk, hanem egy kis panzióba. Susanna a neve.
2012. aug. 16. 10:02
 23/33 anonim ***** válasza:

Jaa..értem már a problémát...Nem, az átlagembernek nem gáz, de a te ismerőseidnek, akik megszokták, hogy Párizsba Vagy más világvárosba futkostok, azoknak fura lesz, lehet meg is ijednek, hogy gond van-e.

Hát akkor hazudjátok azt, hogí 4*os hotelben lesztek, sőőőt meg se kell mondani, hogy Balaton...

2012. aug. 16. 10:10
 24/33 anonim ***** válasza:
Mi nem is voltunk nászúton. Az esküvő után hétfőn már mindketten dolgoztunk. Utána meg csak halasztgattuk a dolgot, most meg már itt vannak a gyerekek. Én egyébként Magyarországra szeretek járni nyaralni, nagyon sok helyet bejártunk már. Persze külföldön is van pár hely, amit szívesen megnéznék. Hogy válaszoljak is, nem gáz a Balaton.
2012. aug. 16. 10:15
 25/33 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz. Én olyan helyre mennék nászútra, amihez közünk van mindkettőnknek, és pl. a Balaton pont ilyen lenne.

Most úgy mégis mi köt engem Bora Borához??? Biztos érdekes az a nagy tenger, meg a pálmafák, de azt is meg lehet unni. Ilyen szempontól én az egyszerűbb ötletek híve vagyok, az a lényeg, hogy jól érezzük magunkat.

2012. aug. 16. 10:44
 26/33 anonim ***** válasza:

menjetek balatonlellére! jooo tudom, már lefoglaltátok a szállást...de balatonlelle...ezerszer szebb és izgalmasabb már mint siófok...én imádtam:):):) mi ha minden igaz hajdúszoboszlóra megyünk....imádtam azt a helyet...kis pihit akarunk mi is...a pénz nagyrészét amit esetleg majd kapunk lakásba szeretnénk befektetni...:)egyelőre pont elég lesz ennyi!:)

23L

2012. aug. 16. 10:46
 27/33 anonim ***** válasza:
mi is oda megyünk, Györökre :) 7 nap, és nekünk is 35 -be van kettőnknek. igaz, nem egy 5 csillagos szálloda, de nekünk megfelel. Külföldre akartunk, de nekünk is drága lett volna. Négy éve nem voltunk sehol, 5 év alatt egyszer, engem már nem érdekel, hogy hova, csak menjünk :) nem gáz :)
2012. aug. 16. 11:29
 28/33 anonim ***** válasza:
Csomóan nászutaznak a Balatonra vagy máshova belföldre. Nem ettől függ, hogy hogy érzik magukat. Mi Spanyolországban voltunk és hát utólag arra jöttünk rá, hogy jobban jártunk volna belföldi úttal...nem voltak kedvesek az emberek, nem voltak jók a kaják, a tenger is hideg volt és baromi sokat kellett utazni...jó szórakozást a Balcsihoz! :)
2012. aug. 16. 12:01
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
nem! mi péládul Hévízre mentünk...
2012. aug. 16. 12:13
 30/33 anonim ***** válasza:
71%

Nyilván olyanok röhögnek ki, akik inkább hitelt vettek fel, csak tudjanak flancolni, hogy XY szigeten voltak nászúton, vagy a gatyájuk ráment. Sok magyar nem engedhetné meg magának, de inkább agyagi csődbe juttatja magát, csak hogy elmondhassa: olyan életszínvonalon próbál élni, ami nem arányos a fizetésével.

A Balaton nem rossz hely. Legalább eljutottatok nászútra. Sokan ezt sem mondhatják el magukról, mert inkább félreteszik másra azt a pénzt. De szerintem ennyit megérdemeltek. :)

2012. aug. 16. 14:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!