Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha a Balatonra megyünk nászútra?
Nem sok pénzünk maradt az esküvő után, meg nem is akartuk volna mindet utazásra költeni, de mégis akarttunk pihenni valahol pár napot. Így foglaltunk egy viszonylag olcsó szállást Siófokon, előtte megyünk egyet vidámparkozni meg tüzijátékot nézni, aquapark, állatkert, Balaton, stb.
Volt, aki megszólt érte, hogy nászútra nem szokás Balatonra menni, én nem értem miért. Mi most nem akarunk sokat költeni, és ez a program nekünk megfelel. De tényleg ilyen ritka, hogy a Balatonra mennének nászútra a párok?
Téged az érdekel, hogy a többi pár mit csinál, vagy az, hogy mit csináltok? Mások élete érdekel, vagy a sajátotok?
Ha ezekre a kérdésekre válaszolsz, nem lesz szükség a mi válaszainkra a topicban.
Mi Balatonra nem mennénk,mert nem szeretem a természetes vizeket.
Épp ezért tengerpartra se mennék,minek,ugyse megyek bele...
Belföldön wellnesszálló,6 éjszaka 50ezerből van meg reggelivel,pezsgőfürdővel,szaunával.Eldugott kis falucskában,ahol ezen kivül még egy strand van gyógyvizzel.Összességében benzinnel mindennel 100ezerből megleszünk,szép kártyával fizetünk amit tudunk.
aki szerint ciki,az befizethet egy párizsi útra,azt megnézném.
Ne foglalkozz vele, hogy másoknak mi a véleménye, elvégre ti mentek nászútra, nem mások :) A lényeg az, hogy jól érezzétek magatokat, nem? Az meg már leginkább rajtatok múlik.
Egyik rokonomék például elmentek nászútra Lillafüredre a Palotaszállóba, na az se külföld, ott is sokan furán néztek, hogy képesek elmenni Miskolcra és nekik ez a nászút? Hát a fene tudja, azért a Palotaszálló nem egy szot-üdülő :) De például a szüleim Olaszországba mentek ugyan nászútra, de SÁTORRAL :D Akkor jártak életükben először külföldön, ennyire volt pénzük, és iszonyú boldogok voltak, hogy eljutnak oda. Sőt, ott derült ki, hogy már én is ott vagyok anyu pocakjában :) Igaz, ez még a nyolcvanas években volt persze.
De csak azt akartam ebből kihozni, hogy egyáltalán nem az a lényeg, hogy milyen drága helyre mentek nászútra, vagy hogy milyen messzire, hanem az, hogy együtt vagytok, és jól érzitek magatokat.
már valaki nagyon lényegretörően megkérdezte: nem mindegy, hogy hol nem jöttök ki az ágyból? Siófok pont erre alkalmas hely!!
sok boldogságot!
Szerintem a balaton nagyon jo hely.
Én pl külföldön élek mehetnék máshova is nyaralni nem volna anyagi gondja az utnak .De anyira szeretek a balcsin lenni minden évben ott nyaralunk,és már alig várjuk most is az idöpontott.
Sok boldogságot kivánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!