Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennétek nászútra rokonhoz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennétek nászútra rokonhoz?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk egy külföldi rokon hívna titeket, hogy látogassátok meg. Időzítenétek úgy, hogy az legyen a nászút? Vagy ez bunkóság?

Tudom, a rokonon is múlik, de a véleményetekre vagyok kíváncsi.

2014. jan. 20. 10:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, de nem célzottan a rokonokhoz, hanem mondjuk a pár napból 1et velük tölteni, a többi egymással egy hotelben.
2014. jan. 20. 10:24
 2/10 anonim ***** válasza:
Ez sok mindentől függ. Ha az USA-ba mennénk nászútra biztos meglátogatnám a nagybátyámékat.15éve nem láttam őket csak neten webkamerán,így jó lenne személyesen találkozni,nagyon jó a kapcsolatunk. És oda nem minden nap "ugrik" át az ember,na. De ha arról érdeklődsz,h.náluk is lennénk elszállásolva,nem! Nászút,az nászút. Nem akarnék alkalmazkodni rokonokhoz a nászútunkon. Az először is kettőnké! Ha belföldön mennénk,v.közelebbi országba bkkor egy ebéd erejéig találkozhatnánk velük,persze. De praktikai okokra hivatkozva,nem mennék direkt rokonhoz,még úgy sem h.ő hívna. Más meglátogatni,más ott tölteni a nászútat,mégha napközben kettesben is csavarogtok...
2014. jan. 20. 10:29
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem is tudom. Én külföldön élek és belegondoltam, hogy mondjuk 5-10 év múlva húgom jönne nászutazni ide hozzánk. Ha lenne külön vendégszoba, biztos mondanám nekik, hogy jöjjenek, meg ha lenne látni való, habár azért nem kell nagyon sokat menni, hogy lássanak valamit. Én inkább ajánlanék nekik egy camping parkot. Mi voltunk egyben egy hétig, olcsón kihoztuk és tök jó volt. Ha a rokonnak vendégháza van, akkor azt mondom, oké. Alapjáraton Szeged környéki vagyok. A mamám Eger és Miskolc közé költözött egy kis faluba már legalább 10 éve, ha nem több. Van vendégháza és szokott is vendégeket (fizetős, de nagyon olcsó) fogadni. Gyönyörű, csöndes hely, közel vannak a látnivalók. Oda pl mennék nászútra. Szivesen is látna minket a mamám. Egyszer majd megyünk is, csak így, hogy külföldön lakunk és 2 hétre megyünk haza, elég nehéz:D De már voltunk nála párommal, mielőtt kijöttünk volna, oda szivesen mennék nászútra:D

Itt az a baj, hogy nekem nincs vendégházam, ha lenne, akkor szivesen látnám vendégül hugomat, de így, nem lenne túl romantikus nekik reggelente belénk és a gyerekekbe botlani a fürdőszobába.

2014. jan. 20. 10:31
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát akkor úgy csinálnám,hogy odamennék nászútra ahol élnek (de csak ha eleve oda akartunk menni) és az egyik nap meglátogatnánk őket! De hogy csak azért menjek oda,mert ott élnek azért azt nem tenném. Azért a nászút az nűszút, legyen ott és olyan ahol és ahogy mi szeretnénk!
2014. jan. 20. 10:36
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem mennék. A nászúton kettesben szeretnénk lenni, nem vendégségben egy rokonnál.

Persze ha a közelben vagyunk, akkor egy látogatás belefér, de nem töltenénk ott az egész nászutat. Nekem az nem is igazán nászút.

2014. jan. 20. 10:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy hol laknának a rokonok. Ha olyan helyen, ahová másként nem igazán jutnék el, akkor mennék igen. De mint írtad, mindezt csakis akkor, ha hívnának a rokonok.
2014. jan. 20. 11:06
 7/10 A kérdező kommentje:

Dél-Franciaországban élnek.

Úgy volt, hogy idén tavasszal megyünk hozzájuk, de sajnos most anyagilag nem tehetjük meg, ezért elhalasztottuk.

2014. jan. 20. 11:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Én nem mentem volna. Mi éppen pénzügyi okok miatt a hazai nászutat választottuk (SZÉP kártyával fizettünk mindent), mert nekünk a nászút tényleg arról szólt, hogy kettesben legyünk, romantikázzunk, direkt messzire is utaztunk, hogy még ismerőssel se találkozzunk. El akartunk bújni egy hétre mindenki elől. De a szüleim anno apukám testvérénél voltak külföldön nászúton, ők nem bánták meg.
2014. jan. 20. 11:44
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem mennék, mert számomra a nászút kettőnkről szól. Ha találkozunk is a nászút alatt, legyen hova elvonulnunk este, hogy csak egymással kelljen foglalkoznunk.

Mi is így megyünk úgy tűnik. 3 hétre Kanadába. Párom unokatesója kint él már pár éve, ő keres nekünk szállodát. Az első hét lesz a nászút, amikor csak ketten és csak azt csinálunk amit mi szeretnénk, kicsit távolabb az unokatesó lakhelyétől, illetve 2 hetet maradunk még kint nála vendégségben. Így két legyet egycsapásra... :)

2014. jan. 20. 11:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem, a nászutunkon csak kettesben szeretnénk lenni.
2014. jan. 20. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!