Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova mennétek nászútra?
Ha a pénz nem számítana, akkor egy mocival körbeutaznánk a Földet.
Amúgy valami szép hely, pl. Hawaii :)
És te kérdező?
A Holdra :D
Egyébként, mi Csendes-óceáni körúton voltunk előnászúton, Mauritius volt az igazi nászút, és Maldív-szigetek a levezetés, és bármily' hihetetlen, maga volt a tökéletes nászút :) Őszintén megmondom, hogy akár Sopronban is jól éreztem volna magamat, a férjem volt a lényeg :)
Mielőtt belekötnétek, férjem 6 évig volt repülőgép pilóta külföldön, én gépészmérnökként dolgozom szintén külföldön (terhességem előtt stewardess voltam férjem mellett), és elég szépnek mondható összeget örökölt is, tehát nem adósodtunk el... Illetve, kedvezményesen repülünk :)
Dél-Franciaországba mennék, Ramatuelle-ba és környékére, egyrészt nagyon szép, festői tájak, másrészt ott található a névadómat megformázó színész, Gérard Philipe sírja, amit életelemben legalább egyszer meg szeretnék nézni. Továbbá egy párizsi körút is érdekelne, néhány nap a Louvre-ban. Párizsban már kétszer jártam, de a múzeumot nem volt alkalmam megnézni, a többi híresebb nevezetesség megvolt. A Loire-menti kastélyok is nagyon szépek. Alapvetően egy olyan két-háromhetes franciaországi utazás érdekelne, kötetlenül.
De ha tényleg semmin nem múlik, akkor nem nászútként, hanem csak úgy: egy Föld körüli utazás, szintén kötetlenül, hajóval, repülővel, vonattal, általunk választott programokkal és időbeosztással. Ezt is el tudnám képzelni, bár nászútnak semmiképp sem :)
Ha a pénz nem számít több helyre is mennék: Rómában kezdeném Egyiptomban folytatnám és Skóciai körúttal fejezném be.
De ez álom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!