Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ja és amúgy én városnézés mániás vagyok :D Ott is képes vagyok nevezetességet találni, ahol nincs, de nászútra inkább ezt szeretném :) Persze úgyse bírnám ki, hogy ne keressek valami érdekességet, de nem azon lenne a lényeg :D
2011. jan. 10. 22:03
Bora-bora, Maldív-szigetek, Cancún-Mexikó:) sekélyesnek tűnhetek, de rabja vagyok a fehér homok, szikrázó tenger, pálmafák sztereotípiájának.
2011. jan. 10. 22:13
23/30 anonim válasza:
Egy spanyolországi túra isteni lenne. Barcelona, Madrid, ez mondjuk 2-3 nap városnézés, aztán dögleni valami gyönyörű tengerparton. Spanyolország az én utópiám nagyon nagy vágyam hogy eljussak oda. :)
2011. jan. 10. 23:48
Valamilyen szép fehérhomokos tengerpartra mennék. Ott hajókáznánk, napozgatnánk, pihengetnénk. Vagy egy eldugott kis hegyi faluba ahol apró takaros kis házikók vannak, piros muskátéis teraszok, ablakok:))
De azt hiszem a lényeg, úgyis a férjem lenne nem pedig az, hogy hova megyünk:))
L/19
2011. jan. 11. 00:20
20:56, ha elviszel oda akkor leszek a feleséged ;)
2011. jan. 11. 12:22
Ez nagyon jó kérdés ugyanis mi jövőre házasodunk össze a párommal és nem tudjuk hová menjünk.Eddig Thaiföld jött szóba.
2011. jan. 11. 13:52
Ha véletlenül:-) férjhez mennék a barátomhoz akkor Kubába mennénk, mert az az ő álom szigete, és már engem is beoltott vele, na meg lehet reggeltől estig salsázni is.
De megbeszéltük, hogyha nyerünk 1milliót, egyből indulunk.
2011. jan. 12. 02:32
Csak ne zavarja a szemeteket a mérhetetlen nyomor :( Bocsi, de félig kubai vagyok, tavaly mentünk látogatóba a rokonokhoz, és tudod az 5 csillagos szállodákon kívül úgy tombol a nyomor, mint Afrikában...Ja és ilyenek ne zavarjanak, ha néha még a szállodában is elmegy az áram 1-2 órára, meg nincs paradicsom/saláta/kifogy a hal stb
2011. jan. 12. 08:21
A válasz megírásának időpontja: ma 02:32
Tisztában vagyunk az ottani helyzettel, de történelmére és az ottani rendszerre is kíváncsiak vagyunk.
2011. jan. 12. 19:21
Bora Bora, Maldív-szigetek és Seychelle-szigetek az álmom. Párizsba is szívesen visszamennék.
Végül Sümegre mentünk a Hotel Kapitányba - csak ajánlani tudom mindenkinek.
2011. jan. 13. 11:19
Kapcsolódó kérdések: