Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova mennétek nászútra?
Nem értelek titeket...
Mi a Maldív-szigeteken voltunk nászúton.
Gyakorlatilag nem-igen hagytuk el a bungalow-t, mert végigdu*tuk azt a két hetet.
Persze nem szó szerint, de nem áll távol a valóságtól.
Most komolyan, ki az, aki várost akar ilyenkor nézegetni???
Nagy-Britanniába, azon belül pedig akárhova csak Londonba nem :D Én úgy képzelem el, hogy egy kis faluban, ami lehet akár a tengerparton (nem fürdés, hanem kilátás miatt), akár a skót hegyekben, de a lényeg, hogy a falu vagy város mini középkori házakból, hihetetlenül szűk kis utcácskákból és sok hangulatos teázóból és pubból álljon. Egy panzióban szállnánk meg, ami szintén egy felújított középkori épület, és egész nap egymást szeretnénk ott, vagy elmennénk sétálni, sört inni a pubba, vagy ha éppen akkor kelünk ki az ágyból, akkor beülünk egy teázóba, lemegyünk sétálni a partra, autóval bejárjuk 1 nap a környéket...ilyesmi.
Azért oda, mert ott csönd van, nyugi, de mégis vibrál a levegő! Nekem Angliában olyan volt, mintha Merlin tényleg ott állna mögöttem, és folyamatosan duruzsolná a bűbájait :) Szóval én egy ilyen varázslatos nászutat képzelek el. Bora-Bora és Mauritius is érdekel, de nem nászútnak.
Bárhová,csak tengerpartra ne. Kiskorom óta félek a cápáktól, a bálnáktól méginkább, szóval esélytelen, hogy én sós víz közelébe tegyem a lábam :D Még a cipőmet sem mertem levenni az északi tenger partján :D
Maradnék valami jó kis medencés szállodánál, olyan helyen, ahol a környéken lehet horgászni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!