Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem éri meg anyagilag az esküvő?
Most nem arra gondolok, hogy az esküvő ára visszajönne-e hanem:
Van egy közös gyermekünk. Tervezzük az esküvőt. Anyám szerint azért nem jó ötlet, mert hogy ha bármi történik, munkanélkülivé válnék, vagy akármi, akkor mivel magas a párom jövedelme és egy háztartásban élünk a férjemmel, mivel házasok vagyunk ezért nekem semmi nem járna. Mivel közalkalmazott vagyok, soha nem lesz magas fizetésem. Anyám szerint ha lenne eszem, nem házasodnék össze, mert mindenhol azt mondom, hogy a fiamat egyedül nevelem és meg tudok pályázni sok mindent: ingyen tankönyvet, kedvezményes árú ebédet stb.
Ez igaz lenne, nem vennék figyelembe a párom fizetését?
attól hogy te nem tudod kik a szomszédaid, nem biztos hogy ők sem tudnak rólad semmit.
kb 4 hónapja laktunk itt a pesti lakásunkban amikor beszállt egy néni a liftbe akik előtte sosem láttam, és kedves megkérdezte, hogy hogy vagyunk, milyen sokat nőtt a kisfiunk (2 hónapos volt), és hogy bírják a macskák a gyereket??!!!
kiszálltunk néztünk egymásra a férjemmel hogy honnan tudja ez a nő akit először látunk amióta itt lakunk hogy egyáltalán honnan tudja hogy van 2 macskánk (lakásmacskák)??
szóval minden házban LEGALÁBB egy Magdi anyus van hidd el, aki jobban tudja, ki mikor miért jár ki be hozzád, mint te azt gondolnád. lehet téged nem érdekelnek a szomszédok és nem figyeled őket, de ha te érdekled őket és ráérős nyugdíjasok simán kifigyelnek, kibeszélnek. ne légy naív. a strucc is azt hiszi ha a homokban van a feje és nem lát akkor őt sem látják..
Nincs gyerekem sem defektem, így engem semmivel nem támogatnak vagy segítenek. Én egy vagyok azon kevesek közül, akik teljes összegben, kedvezmények nélkül befizet mindent, és sokaknak az én pénzemet osztják szét.
Én azt mondom, csalj, kérdező. Helyettem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!