Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem éri meg anyagilag az esküvő?
Most nem arra gondolok, hogy az esküvő ára visszajönne-e hanem:
Van egy közös gyermekünk. Tervezzük az esküvőt. Anyám szerint azért nem jó ötlet, mert hogy ha bármi történik, munkanélkülivé válnék, vagy akármi, akkor mivel magas a párom jövedelme és egy háztartásban élünk a férjemmel, mivel házasok vagyunk ezért nekem semmi nem járna. Mivel közalkalmazott vagyok, soha nem lesz magas fizetésem. Anyám szerint ha lenne eszem, nem házasodnék össze, mert mindenhol azt mondom, hogy a fiamat egyedül nevelem és meg tudok pályázni sok mindent: ingyen tankönyvet, kedvezményes árú ebédet stb.
Ez igaz lenne, nem vennék figyelembe a párom fizetését?
csak mondom, hogy szoc tv és cst sem azt nézi, ki van arra a lakcímre bejelentve, hanem azt, ki lakik ott. Tehát ha pusztán együtt éltek a pároddal, házasság és közös lakcím nélkül, már akkor sem jár neked pl az egyedülállóknak járó csp. éppen az anyádhoz hasonlók miatt változott így a szabályozás.
A tankönyv pedig 2-3 éve alanyi jogon ingyenes minden általános iskolásnak, felmenő rendszerben...
Azért gáz, hogy egyáltalán ez felmerül egy emberben. Nem hogy örülne, hogy boldog kapcsolatban élsz, és neveled a gyereked, keresi hogy hogyan kaphatna több pénzt.
És már ne haragudj, de ezért képes volnál lemondani az esküvőről? Megnéztem, havi 1500 Ft-tal kapnál több családi pótlékot.
Azt is hadd kérdezem meg, mi lesz, ha munkanélküli leszel? Ki fog eltartani? Az anyád vagy a párod? Mert szerintem az utóbbi. Ha ennyire parázik, hogy kiforgat a vagyonodból, akkor írjatok házassági szerződést. Egyébként meg röhejes, hogy ezen parázol.
Egyébként párod mit szól ehhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!