Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a felháborodásom? Bővebben a szövegben
Nemrégiben írtam, hogy férjhez megyek idén július 31-én. Anyukámék nem jönnek el, csak a polgárira, és vacsorát is csak otthon tartanak maguknak, mondván, nincsen pénzük.
Nem kértük őket, hogy fizessenek helyettünk horribilis összegetet, csak a vacsorában segítsenek (5.700,-/ fő, de minden benne van, 3 részes étkezés, bőségtálak, korlátlan ital fogyasztás, zenészek, stb.), különböző okokat talált ki, hogy "kimentse" magát. Aztán kiderült, hogy nem is beszélt meg semmit a családdal, hanem hárman eldöntötték, hogy nem jön senki.
Most a legidősebb nővérem tartja a szülinapját, és arra kért, hogy menjjünk fel egy eszem-iszom, dínom-dánom-ra. De akkor miért nem tudnak az én esküvőmre is eljönni, az ő szülinpajára meg mindig elmegy az egész család. Amikor nekem van valamilyen ünnepelni valóm, akkor soha semmit nem is kapok, még egy sms-t sem, semmit.
Jogosan vagyok kiakadva, hogy ennyire elhanyagolnak?
Előre is köszönöm a válaszokat!
22/N
Én nem értek egyet a többiekkel. Normális esetben meg lehet kérdezni, hogy tudnak-e segíteni, max. azt mondják, nem, és ezt normálisan tudomásul lehet venni.
De ha igaz, amit írtál, hogy a szülinapodat elfelejtik, a tesóidét megünneplik, és úgy sem jönnek, ha nem kell beszállniuk - nos, szerintem a polgárira se kéne őket hívni, nem érdemlik meg.
Ez közönséges zsarolás, hogy azt csináld, amit akarnak. Szerintem ne csináld.
Ők veszítenek többet.
ne is foglalkozz a többi válaszolóval,biztos ők többet keresnek,mint mi és ők ki tudják fizetni a kaját is!
valaki itt a válaszolók közül még olvasni sem tud,ennyi!
én megértem a helyzeted,én is megkérném a szüleimet,ha hasonló helyzetben lennénk!és nálunk szokás is,hogy segítenek az ifjú párnak a kaját kifizetni,mert tudni illik nem 5 ft egy esküvő sehol sem!
ne idegeskedj...állj eléjük és mond meg nekik,ha később megkérdezik tőlük,milyen volt az esküvőtök,neki lesz szégyen ,hogy azt kell mondania,hogy nem mentek el a saját lányuk egyik legfontosabb napjára!!!
A saját szüleid nem akarnak elmenni az esküvődre????
Egy szülinapot pedig egy napon sem lehet említeni egy esküvővel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!