Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova menjünk nászútra? Bővebben a szövegben.
Nemsokára lesz az esküvőnk, és nem tudjuk eldönteni, hogy menjünk nászútra. Párom nem szereti a wellness-t, és a masszázsos-szaunás dolgokat. Nem akarunk nagyon sokat fizetni érte, a lényeg, hogy sok látványosság legyen, szabad levegő, régi, nagyon szép emlékművek, szobrok, épületek, stb.
Szívesen várok minden ötletet!
Szia!
Én ezt az oldalt tudnám ajánlani: [link]
Rengeteg szállás, igaz licitálni kell, de el lehet azonnal is vinni. Nem egyszer választottam innen utazást, sosem csalódtam.
Ha ügyesek vagytok, kevés pénzből külföldre is kijuttok. Easyjet-nél vannak akciós repülőjegyek. Akár 25 ezer forintból megvan a repülőút két személyre (utasbiztosítás, egy csomag, reptéri illeték benne foglaltatik) oda-vissza Londonba például. Ha nem fontos a flanc, egy olcsóbb helyen néhány ezer forintból meg tudtok szállni naponta, főleg most, hogy nincs igazándiból túristaszezon. Viszont a repjegyet két-három hónappal korábban kell nézegetni, lefoglalni. Szerintem egy 3 éjszakás út is elég lenne. Londonnak sok látnivalója van, a British Múzeum látogatása például ingyenes.
Ha mindent beleszámolok szerintem egy 3 éjszakás, 4 napos út kijöhet úgy 100 ezer forintból, és mégis megvan a külföldi nászutas hangulat. :)
Ha egy kicsit messzebre mentek, különböző utazási irodák ajánlatait kell böngészni, bizonyos helyek nagyon olcsóak ilyenkor. Tavaly a barátnőmék a párjával mindennel együtt 210 ezer forintot fizettek egy egy hetes all inclusive egyiptomi útra.
Persze, ha itthon szeretnétek maradni (nem biztos, hogy egy egy hetes nászút olcsóbbra jönne ki, mint a londoni ajánlatom), akkor ajánlom Székesfehérvárt is. Sok szép épület, utca, múzeum, emlékmű, látnivaló, étterem, stb.
Vagy Pécs, ami most az EKF miatt amúgy is sok programot kínál, sok-sok történelmi emlék, sétálóutca, épület, park, ingyenes képtárlatok, kiállítások, szabadtéri program, Mecsextrém park... Itt tanulok, szóval... :D
Vagy Balatoni borvidék környéke, esetleg Bakony, Vértes... :)
De nehéz ám ajánlgatni környéket, mert azt sem tudom hol laktok. :D
Ha bármi kérdésed adódna még, szívesen válaszolok.
20/L
Lehet, hogy Pécs majd gyönyörű lesz, ha minden elkészül, egyenlőre még... Jó, már alakul :)
Én pécsiként tuti Lillafüredre mennék nászútra, olyan gyönyörű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!