Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova menjünk nászútra? Bővebben a szövegben.
Nemsokára lesz az esküvőnk, és nem tudjuk eldönteni, hogy menjünk nászútra. Párom nem szereti a wellness-t, és a masszázsos-szaunás dolgokat. Nem akarunk nagyon sokat fizetni érte, a lényeg, hogy sok látványosság legyen, szabad levegő, régi, nagyon szép emlékművek, szobrok, épületek, stb.
Szívesen várok minden ötletet!
Szia!
Nekünk is júli 31-én volt az esküvőnk, de már régen.
Mi Sopronban voltunk a Lővér szállóban van wellness meg ilyenek de én sem szeretem nem vettük igénybe ennyi.
Van külön nászutas programjuk is. Bejártuk a környéket: Nagycenk, Fertőrákos, Fertő-tó, Kőszeg, Fertőd stb. Sok kastély, múzeum van a környékben.Utazási irodán kersztül Bécsbe is voltunk 1 napos kiránduláson.
Szia. Nekünk másfél éve volt esküvőnk, és mi itt nászutaztunk. [link]
1 hétre 72.000.-volt a szállás félpanzióval, 2 masszázs fejenként, és 3 belépő fejenként a hévizi gyógyfürdőbe!
Mi vittünk biciklit , van keszthelyre bringás út a természetvédelmi területen. Keszthelyen ott a kastély. Egy picivel már drágább, de szerintem két személyre ennyi mindenért ez semmi. Azóta is visszavágyunk! :-) Szerintem tavasszal fogunk is menni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!