Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova menjünk nászútra? Bővebben a szövegben.
Nemsokára lesz az esküvőnk, és nem tudjuk eldönteni, hogy menjünk nászútra. Párom nem szereti a wellness-t, és a masszázsos-szaunás dolgokat. Nem akarunk nagyon sokat fizetni érte, a lényeg, hogy sok látványosság legyen, szabad levegő, régi, nagyon szép emlékművek, szobrok, épületek, stb.
Szívesen várok minden ötletet!
Mi Villányban voltunk de mi ózdiak vagyunk:)de látom Pakson laktok akkor ez kilőve mert nincs messze:)
Esztergom tényleg szép:) Én ugy választottam hogy utazási irodából elhoztam ujságokat megnéztük mi szép és interneten rákerestem az adott városra. Nekem Villány gyönyörű volt mert soha nem jártam azon a környéken. Nagyon szép még a hortobány és Debrecen is bár ott nincsenek hegyek:(
Egy a lényeg el ne áruljátok sehol hogy nászutasok vagytok mert akkor nagyon drága a szállás:(
Párom azzal bíztatott, hogy nem számít, hova megyünk, milyen messzire, csak Mo.-n bellül maradjunk. Szóval lehet bárhol, ami belföld.
Köszönöm a segítséget, nagyon sokat segítettetek
Minek menjenek Pécsre nászútra, amikor majdnem ott laknak?! Gondolom voltak már 25×! Osztálykiránduláson stb. Menjenek el egy hosszú hétvégére a szomszéd városba, de ne nászútra!
Szerintem...
Én biztos a hegyekbe mennék! Pl. Kőszegre!
Mi Balatonfüreden voltunk nászúton! Párom imádja, én is szeretem, és ott is rengeteg hely van kirándulni!!
augusztusban meg borhetek, Tihanyban is rengeteg program!
Sok boldogságot nektek! :-)
Szia! Először is gratulálok nektek!
Én mindenképpen Sopront tudnám ajánlani nektek! Mi párszor voltunk ott, nagyon szép hely! És ott van közel Fertőrákos, ahova szintén érdemes ellátogatni. A kőfejtőben működik barlangszínház, nagyon élvezetes. Bár kicsit húzósak a jegyárak, de egyszer megéri elmenni! :)
egy szintén paksi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!