Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hova menjünk nászútra? Bővebbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova menjünk nászútra? Bővebben a szövegben.

Figyelt kérdés

Nemsokára lesz az esküvőnk, és nem tudjuk eldönteni, hogy menjünk nászútra. Párom nem szereti a wellness-t, és a masszázsos-szaunás dolgokat. Nem akarunk nagyon sokat fizetni érte, a lényeg, hogy sok látványosság legyen, szabad levegő, régi, nagyon szép emlékművek, szobrok, épületek, stb.

Szívesen várok minden ötletet!

2010. jan. 14. 09:31
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
68%
Eger, Lillafüred, Szilvásvárad, Parádsasvár
2010. jan. 14. 10:40
 12/25 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem Pecsre menjetek! Gyonyooru varos,tele latvanyossaggal, nevezetesseggel, prgramokkal, jo ettermekkel,... ha a termeszetre vagytok, csak felmentek a Mecsekre( gyonyoru a kilatas ) vagy lementek Orfure ( 2 nagy to is van ott, mellette pedig Ibafa- a hires pipamuzeum ).
2010. jan. 14. 10:41
 13/25 anonim ***** válasza:

Mi Villányban voltunk de mi ózdiak vagyunk:)de látom Pakson laktok akkor ez kilőve mert nincs messze:)

Esztergom tényleg szép:) Én ugy választottam hogy utazási irodából elhoztam ujságokat megnéztük mi szép és interneten rákerestem az adott városra. Nekem Villány gyönyörű volt mert soha nem jártam azon a környéken. Nagyon szép még a hortobány és Debrecen is bár ott nincsenek hegyek:(

Egy a lényeg el ne áruljátok sehol hogy nászutasok vagytok mert akkor nagyon drága a szállás:(

2010. jan. 14. 10:42
 14/25 anonim ***** válasza:
Augusztusban? Egyértelmuen Pécs!!! Álomszép város!
2010. jan. 14. 10:44
 15/25 anonim ***** válasza:
Szerintem menjetek Egerbe. Gyönyörű vidék az is és ott van pl a cseppkőbarlang de elmehettek, nincs messze onnan a miskolctapolcai barlangfürdő.
 16/25 A kérdező kommentje:

Párom azzal bíztatott, hogy nem számít, hova megyünk, milyen messzire, csak Mo.-n bellül maradjunk. Szóval lehet bárhol, ami belföld.

Köszönöm a segítséget, nagyon sokat segítettetek

17/25 anonim ***** válasza:
35%

Minek menjenek Pécsre nászútra, amikor majdnem ott laknak?! Gondolom voltak már 25×! Osztálykiránduláson stb. Menjenek el egy hosszú hétvégére a szomszéd városba, de ne nászútra!

Szerintem...

Én biztos a hegyekbe mennék! Pl. Kőszegre!

2010. jan. 14. 10:48
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Mi Balatonfüreden voltunk nászúton! Párom imádja, én is szeretem, és ott is rengeteg hely van kirándulni!!

augusztusban meg borhetek, Tihanyban is rengeteg program!

Sok boldogságot nektek! :-)

2010. jan. 14. 10:49
 19/25 anonim ***** válasza:

Szia! Először is gratulálok nektek!

Én mindenképpen Sopront tudnám ajánlani nektek! Mi párszor voltunk ott, nagyon szép hely! És ott van közel Fertőrákos, ahova szintén érdemes ellátogatni. A kőfejtőben működik barlangszínház, nagyon élvezetes. Bár kicsit húzósak a jegyárak, de egyszer megéri elmenni! :)

egy szintén paksi

2010. jan. 14. 10:53
 20/25 anonim ***** válasza:
Budapest? Ha valahol, akkor itt tényleg sok látványosság van, plusz akár szervehetnétek olyan programot, hogy egyik nap Esztergom, másik nap Gödöllő, este meg sétáltok a Váci utcában, a Duna-parton vagy a Margitszigeten, esetleg elmentek valamerre szórakozni, ha azt szeretitek. Ha valahol Budán szálltok meg, az gyönyörű, de voltam egyszer egy hotelben, ami pont az Erzsébet-híd mellett volt, ha a központi helyeket szeretitek, akkor ideális lehet.
2010. jan. 14. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!