Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt a második esküvőtök?
Hitelesen Esküdni csak egyszer lehet ! (házasság kötés céljából)
A többi az már nem eskü, hanem színészi szertartás, vagy ha úgy tetszik ceremónia.
Nemen ket eskuvom volt
Fiatalon ozvegy letten gyerekekkel
Es mivel mi hiszunk a hazassagba nem csak ugy osszebatyuztunk hanem eskuvot tartottunk.
Azt hiszem egy ozvegy nyugodtan tehet eskut sot templomi eskut is hisszen a halal valaszt el.
Első, lehet véleményed, de semmi köze nincsen a kérdéshez.
Második válaszoló köszönöm.
az első 21 évesen volt,100 fővel kisvárosi esküvő,templomi szertartással.két év múlva válás
a második 30 évesen.gyerek nem volt
30 fő volt,polgári szertartás,utána pedig egy vacsora.lakodalom nem volt
egy étteremben vacsoráztunk,újházi tyúkhúsleves volt,utána két szemályes tálak,amin minden féle húsok,vegyes köret és saláta,valamint egy torta volt
szerintem nem volt éjfél,és itthon voltunk
én mindkettőn fehér menyasszonyi ruhában voltam,a férjeim pedig öltönyben
dekoráció,amit az étterem csinált,teljesen egyszerű
tánc nem volt,senki nem szeret táncolni,zene is csak az volt,amit az étterem játszott
a második sokkal jobb volt,mi nem szeretjük a nagy dínom-dánomot
Szia! Ne haragudj,hogy pontossan nem a kérdésedre válaszolok, de nekünk nyáron lesz az esküvőnk .A párommal mind a ketten 2. házasságunkat szervezzük.
Negyven fő a meghívottakszáma. Majd a szertartás után egy vacsora ahol egy egyszemélyes zenekar lesz .A terem szépen ,nagyon szolidan feldíszitve.A ruhám ekrü színü ,egyszerű, semmi habos babos.A lányunkon is valami szép kis ruha.Feladata a gyűrűk odahozása lesz a kis párnán.
A párom fekete öltönyben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!