Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen volt a második esküvőtök?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt a második esküvőtök?

Figyelt kérdés
Milyen volt a ruhád, a párod öltözéke, a dekoráció, a menü? (Igen, tudom, hogy ez általános, de tényleg érdekel.) Hol tartottátok? Szűk családi ebéd volt vagy nagyobb esküvőt (lagzit) tartottatok? Ha vannak, a gyerekeid milyen szerepet kaptak?
2015. jan. 1. 16:44
 1/9 anonim ***** válasza:
9%

Hitelesen Esküdni csak egyszer lehet ! (házasság kötés céljából)

A többi az már nem eskü, hanem színészi szertartás, vagy ha úgy tetszik ceremónia.

2015. jan. 1. 17:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
én csak az egyik rokonom esküvőjéről tudok beszámolni. a feleségnek szép, de egyszerű abroncs nélküli ruhája volt. nem volt hófehér, inkább ekrü. a lagzi egy kis étteremben volt összesen max 50 fő volt jelen
2015. jan. 1. 17:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nemen ket eskuvom volt

Fiatalon ozvegy letten gyerekekkel

Es mivel mi hiszunk a hazassagba nem csak ugy osszebatyuztunk hanem eskuvot tartottunk.

Azt hiszem egy ozvegy nyugodtan tehet eskut sot templomi eskut is hisszen a halal valaszt el.

2015. jan. 1. 17:22
 4/9 A kérdező kommentje:

Első, lehet véleményed, de semmi köze nincsen a kérdéshez.

Második válaszoló köszönöm.

2015. jan. 1. 17:22
 5/9 A kérdező kommentje:
Harmadik, sajnálom a volt férjedet. Én nem tervezek templomi esküvőt (első alkalommal sem volt), bár az előző férjemmel elváltunk és nem a halál választott szét.
2015. jan. 1. 17:24
 6/9 anonim ***** válasza:

az első 21 évesen volt,100 fővel kisvárosi esküvő,templomi szertartással.két év múlva válás

a második 30 évesen.gyerek nem volt

30 fő volt,polgári szertartás,utána pedig egy vacsora.lakodalom nem volt

egy étteremben vacsoráztunk,újházi tyúkhúsleves volt,utána két szemályes tálak,amin minden féle húsok,vegyes köret és saláta,valamint egy torta volt

szerintem nem volt éjfél,és itthon voltunk

én mindkettőn fehér menyasszonyi ruhában voltam,a férjeim pedig öltönyben

dekoráció,amit az étterem csinált,teljesen egyszerű

tánc nem volt,senki nem szeret táncolni,zene is csak az volt,amit az étterem játszott

a második sokkal jobb volt,mi nem szeretjük a nagy dínom-dánomot

2015. jan. 1. 19:49
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én is hasonlóképpen képzelem el. Sok boldogságot!
2015. jan. 1. 20:59
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia! Ne haragudj,hogy pontossan nem a kérdésedre válaszolok, de nekünk nyáron lesz az esküvőnk .A párommal mind a ketten 2. házasságunkat szervezzük.

Negyven fő a meghívottakszáma. Majd a szertartás után egy vacsora ahol egy egyszemélyes zenekar lesz .A terem szépen ,nagyon szolidan feldíszitve.A ruhám ekrü színü ,egyszerű, semmi habos babos.A lányunkon is valami szép kis ruha.Feladata a gyűrűk odahozása lesz a kis párnán.

A párom fekete öltönyben lesz.

2015. febr. 17. 17:11
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Sok boldogságot!
2015. febr. 21. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!