Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti férjhez mennétek, ha a terhesség előrehaladott állapotában lennétek, vagy megvárnátok a gyerek születését?
Én a 6-7. hónaptól már nem biztos. Nem azért, mert nem állna jól a ruha, hanem olyan típus vagyok, aki szeret mindenkivel beszélgetni, jönni-menni, táncolni, mulatni és akkor már megterhelő lenne nekem is és szerintem a babának is a nagy pörgés. (Én világ életemben lakodalommal képzeltem el az esküvőmet, így csak polgári nekem nem az igazi)
Előtte simán. Szép fehér menyasszonyi ruhában.
Volt ismerős, akik elkezdték egy évvel korábban szervezni az esküvőt, de útközben a gyerkőc kitalálta, hogy ő is ott akar lenni az esküvőn, így 5 hónaposan várta a nagy napot a pocakban. Szép volt a menyasszony :)
Mi alapból legalább 5 évvel az esküvő utánra terveztünk gyereket. Házasság nélkül nem akartam volna szülni.
Ha minden kötél szakad és véletlen teherbe estem volna, még akkor összeházasodunk amikor nem látszik a terhesség. Amúgy is már korán volt az eljegyzés, és terveztük az esküvőnket. Szóval végül is tök mindegy, mert nem azért vett volna el a férjem, amúgy is akartunk esküvőt. Nagy hassal nem hiszem hogy bevállaltam volna. 100 fős lagzi és szaloncukor ruha amúgy sem volt, mert egyikünk se vágyott rá.
Én inkább még akkor házasodnék, mikor nem látszik. Vagy ha ez valami miatt nem lehetséges, akkor megvárnám, míg "kijön". :))
Egyébként a környezetemben sem jellemző a nagy pocakos esküvő, eddig akiket ismerek, megvárták, míg megszületik és utána házasodtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!