Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti férjhez mennétek, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti férjhez mennétek, ha a terhesség előrehaladott állapotában lennétek, vagy megvárnátok a gyerek születését?

Figyelt kérdés
Aki hàzasodna,felvenne mennyasszonyi ruhàt is,vagy ezt inkàbb nem eröltetné?
2014. nov. 25. 19:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
55%

Csak a gyerek miatt nem házasodnék (Minek? Anélkül is a nevére veheti a férfi, ha ez a gond). Ha már ki lenne tűzve az időpont, nem halasztanánk el, egyébként is kis esküvő az álmunk, abban nem akadályoz a has. Felvenném a ruhát, de nekem az ilyen típusúak tetszenek elsősorban várandós nőkön, szóval ilyesmit:

[link]

2014. nov. 25. 19:45
 2/14 anonim ***** válasza:
88%
Varj meg vele! Ha a gyerek meglessz es a kapcsolatok akkor is jo lesz akkor igen menj ferjhez, de most meg varj! Tapasztalat, es a ruha sem lesz a tokeletes, marmint a menyasszonyi!
2014. nov. 25. 19:47
 3/14 anonim ***** válasza:
63%
Ha nem csak a gyerek miatt akartok összeházasodni, akkor igen, De menyasszonyi ruha és nagy lakodalom nélkül.
2014. nov. 25. 19:53
 4/14 anonim ***** válasza:
93%
Ha annyira fontos lenne a haázasság megházasodnék a gyerek előtt, mivel a mellékelt ábra alapján nem volt fontos, ezért most már kivárnám azt, amíg megszületik, nagy pocakkal, terhesen az ember nem is tudja úgy élvezni a lakodalmat (feltéve persze ha lesz) meg ha már esküvő én pl.: rendes menyasszonyi ruhát szeretnék, és nem pocakosan hófehér ruhában sétálgatni mint valami megesett szűzlányka. :)
2014. nov. 25. 20:10
 5/14 anonim válasza:
Nem!
2014. nov. 25. 20:11
 6/14 anonim ***** válasza:
93%

Valószínűleg nem. Bordó-fekete fűzőben akarnék menyasszony lenni (olyanban, ami rámillik, nem szorít) és Glenlivet whiskyt inni az esküvőn :D

Nekem valahogy nem illik össze az előrehaladott terhesség az esküvővel - a saját életemben. Más attól még házasodhat úgy, semmi bajom vele. De én egészen más üzemmódban lennék akkor, azt hiszem.

2014. nov. 25. 21:18
 7/14 anonim ***** válasza:

Attól függ, mennyire előre haladott, és mennyire visel meg a terhesség. Lakodalom biztos nem lenne. Ilyesmi ruhát vennék fel: [link]

Ha amúgyis házasodtunk volna, akkor miért ne. Egyszerűbb, mint az apasági nyilatkozat után mászkálni, és amúgysem akartam volna nagy esküvőt. Én nem bántam volna, ha babával a pocakbn mentem volna férjhez. Lehetett volna poénkodni, ha kérdezik, hogy ,,igen, ezért vesz el":D

2014. nov. 25. 21:31
 8/14 anonim ***** válasza:

Nem ez akadályozna meg benne,

Szerintem is vannak olyan ruhák, amik nagyon csinosak a kismamákon.

Egyébként mi a 100 fős esküvőnket 4 hőnap alatt szerveztük le, ennyi idő alatt még nem lennék elòrehaladott terhesnek mondható.

Csk gyerek miatt nem házasodtam volna. Nálunka nfrjem kikötese volt,mhogy csaknházassg utan legyen gyerek, hogy még véletlenül se forduljon meg senkinek a fejében, hogy azért vesz el :) ezt ahogy mobdta nagyon édes volt egyébként. Engem nem zavart volna, mert aki csak amiatt házasodik az megérdemli, úgysem lesz hosszúéletű. Viszont az,nhogy valaki várandős az esküvőjén, még nem jelenti azt,nhogy azért házasodik....

Tehát simánnházasodtam volna,més van oylan menyasszonyi, amit el is vettem volna( pl az első átal linkelthez hasonloak

2014. nov. 26. 07:40
 9/14 anonim ***** válasza:
Én férjhez mennék, de nem vennék menyasszonyi ruhát, és max a szűk családot hívnám meg.
2014. nov. 26. 09:43
 10/14 anonim ***** válasza:

Nálam az lenne a kérdés, hogy mikor kérte meg a kezemet. Ha már a terhesség előtt, akkor férjhez mennék terhesen is. Nagyon szép kismama menyasszonyi ruhák is vannak.

Ha azután kéri meg a kezemet, hogy kiderült, hogy jön a baba, akkor nem mennék hozzá. így soha nem lennék benne biztos, hogy gyerek nélkül is elvenne-e-

Mondom mindezt úgy, hogy mi előbb terveztük a gyereket, mint az esküvőt. Sajnos nem sikerült teherbe esni, de a kezemet megkérte, és már megvolt az esküvő is.

2014. nov. 26. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!