Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50 fős, vidéki esküvő alapszolgáltatásokkal 2 millió Ft-ért nem sok?
Kicsit sokallom...Vidéken lesz:
Kaja: 7000/ fő
Pia: 4000/fő ( röviditalok nélkül!!)
Zenekar: 160.000 Ft 8h-ra (+útiköltség)
Polgári szertartás (kihelyezett) 100.000. Ft
Dekoráció, videós, ruhák, gyűrűk, torta...
A vőfély kedvezményes áron, a fotós ingyen fog dolgozni.
Így is majdnem 2 millióra rúg a számla 50 fővel?!
Ez normális ár?
Hogyan tudnánk ebből lefaragni?
Köszönöm a válaszaitokat
Mindkét testvérem a 120fős esküvőt hozta ki ebből és nagyon szép volt, nem spóroltak túl sokat. Tehát ez még reális ár lehet vidéken.
50ért a 2millió az rengeteg...feleannyinak kellene lennie.
szerintem is sok, nekünk kb. 1.200.000-ba volt. 55 főre számoltunk.
Igaz, nekünk nem volt fotós-videós, a zenekar sem ennyibe került, de mi fizettünk szállást, ami azt hiszem 50-60 körül volt. Pedig nekünk is volt terembérlés, vőfély, dekoráció, ruha, gyűrű, de akkor sem ennyibe került.
Nekünk ruha kb. 200.000 Ft.
Gyűrűk 60.000 Ft.
Terembérlés 50.000 Ft
Étel: 8025 Ft/fő.
rövid ital 45.000 Ft
süti (3 emeletes tortával) 6 féle sütivel és 3 kg pogival: 57.000 Ft.
polgári ingyen volt
templomi 25.000
fotó-videó 0 Ft.
szállás a vendégeknek: 50.000-60.000 ft.
dekoráció: 78.000.- (csokrokkal, kitűzőkkel,kültéri helyszín is.)
meghívó: 15.000 max.
fodrász, köröm, smink (próba ingyenes) 20.000:-
vőfély: 35.000
zenekar: 90.000 Ft.
helyszín dekor nélkül
De, ez szerintem is sok.
Én mondjuk a 100 ezres kihelyezett polgárit kivenném, és úgy csinálnám, ahogy te is írtad, hogy gondolkodsz rajta: polgári előtte pár nappal kéttanúsan, aztán aznap már csak a templomi.
Ezenkívül az italárakat sokallom még nagyon (a kaja reális). Nem tudom, hogy lehetne lefaragni, meg kéne nézni esetleg más helyeket is, hátha ott olcsóbb.
"Az ingyen fotóssal 99%, hogy nem lesztek elégedettek. Ha egy kicsit is fontos, bízzátok profira."
Honnan tudod, hogy nincs egy profi fotós barátjuk, aki szívesen megcsinálja nekik ingyen? :))
Egyébként meg, ha nincs is, mindenkinek más a fontos. Én se fogok (több) százezerért profit felkérni, hogy csináljon egy halom beállított képet, meg "kreatívot", amit aztán úgyis egyszer nézek végig és kész. Arra pár képet, amit szeretnék bárki jó, akinek normális gépe van és tudja egyenesen tartani, az igazításokat meg én is megcsinálom a gépen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!