Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm viselkedése úgy érzem, nem normális a meleg barátjával szemben. Ti megbíznátok benne?
3. éve vagyunk együtt, nyáron kértem meg a kezét. Azt tudom mondani, hogy jó a kapcsolatunk, sok közös tervünk van, úgy érzem hogy ő is így gondolja. Ami viszont aggaszt, az egy barátja, akit 1 éve ismert meg. A fiú meleg (elvileg), van is valakije. Na most, ezzel nem lenne gondom, ha nem éreznék egy ideje valami megmagyarázhatatlant velük kapcsolatban. A barátnőm néha úgy beszél róla, mintha bejönne neki, teljesen lelkes, szinte remeg, mikor találkoznak. Azt mondja, ennyire különleges embert még nem ismert soha (itt megsértődhetnék, de hagyjuk), csodálatos stb. Mostanában meg sem mondja, ha találkoznak, csak szimplán lelép, aztán derül ki, hogy náluk volt.
Tudom, hülyeség, de engem baromira zavar, amit mondtam is neki, de hülyének állít be. Férfiszemmel azt tudom mondani, hogy a csávó az esete, még talán annak a pasija is. Csak szerintem nem normális, ha valaki ennyire rajong valakiért? Teljesen idiótán érzem magam, hogy ezen agyalok, de nem tudok túllépni rajta.
Hát nem csodálom, hogy szöget ütött a fejedbe ez a dolog. Én is gyanakodnék, hogy valóban meleg e, vagy ha az is, akkor amiatt, hogy a barátnőm nem e érez többet iránta barátságnál... Hogy néz ki amúgy a srác? Milyenek a gesztusai? Általában egy melegről meg lehet mondani, hogy meleg. A másik tippem, hogy valójában nem meleg, csak ezt találták ki kamunak. Viszont ha viszonyuk lenne, szerintem veled már szakított volna, szóval ez annyira nem logikus.
Amúgy lehet erről szó, amit előzőleg már leírtak páran, hogy a srác egy jólelkű, intelligens, kedves, érzékeny, megértő, érett gondolkodású, hatalmas tudású, talpraesett ember, akit nagyon tisztel és szeret a barátnőd, és ha amúgy jól is néz ki és nem annyira homokos küllemű, akkor simán elképzelhető, hogy vonzódik hozzá, még ha ez nem is igazán tudatosult benne. Az a tény, hogy meleg, nem zárja ki, hogy beleszeressen. Szóval ez a látványos rajongás és izgalom a találkozások előtt mindenképp aggasztó. De lehetséges, hogy csak nagyon jó barátja, úgy érzi bizonyos dolgokban ő érti meg a legjobban, stb. Szóval szerintem próbálj meg beszélni a barátnőddel, mondd meg neki, hogy ez rosszul esik, furcsállod, hogy ennyire látványosan rajong érte, neked dicséri, és emiatt aggaszt, hogy ennyi időt tölt vele, ráadásul úgy, hogy nem is szól. Kérdezd meg tőle, hogy fordított esetben ő hogy érezné magát. Hogy esne neki, hogy a szerelme inkább elmegy találkozni egy másik lánnyal, stb. Továbbá, ha szó sincs arról, hogy köztük lenne bármi is, akkor magyarázza már el neked, hogy mégis milyen természetű ez a dolog köztük, ha nem az amire gyanakszol, akkor álljon elő valami logikus és megnyugtató magyarázattal! Persze ezt próbáld meg úgy elő vezetni, hogy ne érezze azt, hogy letámadod vagy el akarod tiltani az illetőtől, hanem egyszerűen magyarázd el neki higgadtan, hogy szükséged van rá, hogy ezeket a dolgokat helyre tegye benned. Ha szeret téged és tisztel, akkor úgy gondolom meg fogja érteni.
28/N
Hát nem az a tipikus meleg srác, akiről az ember rögtön azt gondolná, hogy az. Sportol, normálisan néz ki, semmi nőies beütése nincs, nem affektál. Épp ezért nehéz megállapítani, hogy mivan, van akiről lesüt.
Barátnőmön én vettem észre, hogy néha áradozik vagy elejt valami nagyon ömlengős mondatot, mikor a srácról van szó. Igazából nagyon rosszul érzem magam ilyenkor. A csávó meg mindig felhívja, hogy menjenek ide vagy oda, vagy csak menjen át a barátnőm beszélgetni. Egyetem alatt találkoztak, úgyhogy ezért van sok közös téma, de pl. azt nem értem, hogy miért nem hívja meg hozzánk is néha vagy miért titkolja el. Akkor legalább szem előtt lennének.
Mindenképp beszélj vele, mint már mondtam korábban, és akkor már ajánld föl neki azt is, hogy hívja át a srácot hozzátok, szívesen megismernéd jobban te is, ha már ennyire közeli barátja. Amúgy milyen gyakran találkoznak? Többször egy héten? Gyanús egyébként, hogy semmi meleg beütés nem látszik rajta, habár, ha ő az "aktív" fél, akkor lehet nem muszáj lányosnak lennie... De nem igazán értek hozzá.
Szóval összességében a barátnőd viselkedése eléggé aggasztó, de itt úgysem fogjuk megfejteni, hogy mi is állhat a háttérben. Mindenképp ülj le vele beszélni, mondd meg neki, hogy ha meleg is a barátja, nem normális, hogy ennyi időt tölt vele kettesben, ráadásul sokszor a tudtod nélkül. Neked ez nem fér bele így ilyen formában.
Remélem sikerül megoldanotok. Ha van kedved írd meg a fejleményeket, kíváncsi lennék, hogy végül is mi az igazság.
Sok sikert! :)
28/N
"QSportol, normálisan néz ki, semmi nőies beütése nincs, nem affektál. "
Ki kell hogy ábrándítsalak. A legtöbb meleg nem lányos, hanem kifejezetten vonzó férfi is lehet, női szemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!