Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Barátnőm viselkedése úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm viselkedése úgy érzem, nem normális a meleg barátjával szemben. Ti megbíznátok benne?

Figyelt kérdés

3. éve vagyunk együtt, nyáron kértem meg a kezét. Azt tudom mondani, hogy jó a kapcsolatunk, sok közös tervünk van, úgy érzem hogy ő is így gondolja. Ami viszont aggaszt, az egy barátja, akit 1 éve ismert meg. A fiú meleg (elvileg), van is valakije. Na most, ezzel nem lenne gondom, ha nem éreznék egy ideje valami megmagyarázhatatlant velük kapcsolatban. A barátnőm néha úgy beszél róla, mintha bejönne neki, teljesen lelkes, szinte remeg, mikor találkoznak. Azt mondja, ennyire különleges embert még nem ismert soha (itt megsértődhetnék, de hagyjuk), csodálatos stb. Mostanában meg sem mondja, ha találkoznak, csak szimplán lelép, aztán derül ki, hogy náluk volt.

Tudom, hülyeség, de engem baromira zavar, amit mondtam is neki, de hülyének állít be. Férfiszemmel azt tudom mondani, hogy a csávó az esete, még talán annak a pasija is. Csak szerintem nem normális, ha valaki ennyire rajong valakiért? Teljesen idiótán érzem magam, hogy ezen agyalok, de nem tudok túllépni rajta.

2014. nov. 9. 19:54
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
67%
Imádkozz, hogy tényleg meleg legyen!
2014. nov. 9. 19:59
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Igazából ez nekem sem esne túl jól. Nő vagyok, de azért válaszolok. A szomszédom meleg, és van pár munkatársam is, akik ugyanazt a biciklit tekerik, tehát alapvetően engem nem zavarnak. Itt az a probléma, hogy szinte rajong érte, és már nem is szól, úgy lép le. És azon kívül, hogy hülyének állít be, mond még valamit? Mert ez szerintem sem normális ...
2014. nov. 9. 20:01
 3/27 anonim ***** válasza:
94%

Nekem is vannak meleg ismerőseim, és nagyon kedvelem őket. Nő vagyok. De hogy remegnék értük, az túlzás. Inkább barátnőnek tekintem őket.

A párod viselkedése engem is aggasztana. Szerintem tudat alatt szerelmes belé.

2014. nov. 9. 20:04
 4/27 A kérdező kommentje:

Mikor mondtam neki hogy azért jó, hogy szól, ha eltűnik órákra, mondta, hogy csak beszélgetni akart valamiről a sráccal. Azonban ez már minden héten így van, egyáltalán nem mondja meg, hova megy. Persze, lehet, hogy lelkitárs vagy én nem tudom, de ez már egy 3 éves kapcsolatba szerintem nem fér bele.

A sráccal én is találkoztam többször, normális, nem tudok rá rosszat mondani. De az, hogy pl. napi szinten hívja a barátnőmet, nem biztos, hogy annyira oké. Nekem a saját nememből sincs ilyen haverom, akiért mindent eldobok.

2014. nov. 9. 20:07
 5/27 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem itt baj van.

Az érzéseidre halgass, ha féltékeny vagy, akkor is. Ha nincs bizonyíték rá, hogy meleg akkor meg lehet hogy biszex, vagy heteró.

Ez felettébb gyanús dolog.

Engem nem érdekelne hogy a párom kire van rákattanva, de ha úgy érezném hogy nem én vagyok az első, akkor széttépnék valakit...

2014. nov. 9. 20:08
 6/27 A kérdező kommentje:
Annyi bizonyíték van rá, hogy ezt mondja, meg van pasija.
2014. nov. 9. 20:12
 7/27 anonim ***** válasza:
87%

igen, biztos, hogy szerelmes belé, és leginkább a megszerezhetetlen vonzza. Tudja, hogy nem lehet az ővé, és ez még inkább hajtja. Maga elé tarthatja, mint pajzsot, azt a tényt, hogy mindenki tudja, hogy meleg, tehát nincs tétje a dolognak, ők csak barátok.

És hátul motoszkál a kihívás -mindennek ellenére megszerezni!

2014. nov. 9. 20:16
 8/27 anonim ***** válasza:
94%
Ha van pasija, az se bizonyíték, mert lehet biszexuális és épp most pasival van, de előtte meg mondjuk volt 2 nője.
2014. nov. 9. 20:25
 9/27 anonim ***** válasza:
91%
Eléggé zavaros ügy!
2014. nov. 9. 20:25
 10/27 anonim ***** válasza:
81%
Én ezt nem viselném el.
2014. nov. 9. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!