A szüleim azt hiszik, hogy meleg vagyok, vagy nem normális, mert főképp melegekkel haverkodok, szerintetek ezt hogyan magyarázhatnám el nekik?
18 éves heteró fiú vagyok (tudom, hogy fel fog merülni, úgyhogy: igen, biztos, igen, tutibiztos, hogy heteró), a legjobb barátom viszont meleg, és így rajta keresztül vagy 2 éve belekerültem egy meleg társaságba. Bírom őket, gyakran szoktunk együtt lógni, meg meleg szórakozóhelyen is voltam már többször velük. Sokkal lazábbak, nem azzal foglalkoznak mindig, hogy ki mit gondol, sokkal nyitottabbak, lehet velük hülyülni, meg szinte akármiről dumálni. Ha egy heteró haveromnak elkezdek érzelmesebb dolgokról beszélni, akkor zavarba jön, meg amúgy se tudja, mit mondjon. Nem vagyok egyébként érzelmesebb vagy érzékenyebb típus egy átlagos fiúnál, viszont sokkal jobban szükségét érzem, hogy beszéljek ilyen dolgokról. A szexről való dumálást meg aztán nem is említem, mert annak a 99%-a a heteró fiúk között üres hencegés -.- Meg egyébként tetszik ez az egész meleg szubkultúra, csak hát én nem vagyok meleg XD Na mindegy, amúgy vannak heteró haverjaim is, velük is szoktam járkálni ide-oda, mondjuk az utóbbi időben egyre ritkábban.
Meg engem amúgy alapvetően irritál, hogy a heteró fiúk között a beszélgetések nagy része csak kakaskodás, arra megy ki a játék, hogy ki az alfább, kinek jobb a szex a csajával, kinek van több/jobb csaja, kinek van jobb telója, ki tudja valami játékban többször agyonlőni a másikat, ki jobb a sportokban, ki iszik többet stb. stb. És szerintem nekem a magabiztosságommal nincs semmi gáz, nincs szükségem ilyen megerősítésekre, tisztában vagyok magammal, és ezek nagy része untat! Persze szeretek én is sportolni, de nem a verseny miatt, hanem mert fizikailag jól esik, meg inni is szoktunk néha, szóval én sem vagyok szent, de tök másak az indokok.
Meg engem ez a meleg dolog engem sose undorított annyira, egyáltalán nem izgat, és nem vonz, de nem változok át egy hisztis fürdősk*rvává, ha meglátok két fiút csókolózni. Nem érdekel.
Na mindegy és kb. egy hónapja is meleg haverokkal voltam meleg szórakozóhelyen bulizni, kicsit becsípve jöttem haza, és véletlenül magamon hagytam az Alterego-s karszalagot, a szüleim meg meglátták, és utánanéztek, mégis miféle hely ez... aztán utána jött a nagy veszekedés, hogy én meleg vagyok, és azóta azt bizonygatom, hogy nem, nem vagyok az -.- Nem is értem amúgy, mert az elmúlt évben 2 barátnőm is volt, mindkettőről tudtak, és az egyiket ismerték is! (Aki azt hiszi, hogy meleg szórakozóhelyen nem lehet csajozni, az nagyon téved XD). Anyám azóta is random bevág ilyeneket, hogy ők bárhogy szeretnek, meg a fiuk vagyok mindig, meg hogy ők nagyon kedvelik Danit, meg mióta vagyunk együtt -.- (Dani a legjobb barátom, róla tudják, hogy meleg már régóta, meg látják, hogy sokat lógunk együtt.) Faterom már szerencsére elhitte, hogy nem vagyok meleg, de szerinte meg nem vagyok normális, valami baj van a fejemben, és pszichológushoz akar küldeni. Jó én beismerem, hogy lehet van ebben egy kis lázadás meg polgárpukkasztás a részemről tudat alatt de akkor is így érzem jól magam! Annyi a különbség, hogy nem heteró srácokkal haverkodok, hanem melegekkel, de mivel úgyse fekszek le egyikkel sem, ezért nem tökmindegy nekik?!
Bocsi, hogy hosszú lett, csak ezt nem tudtam röviden megfogalmazni. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek ez tényleg nem normális szörnyű dolog, és pszichológusra van szükségem, vagy normális, de ha meg normális, hogy győzhetném meg a szüleimet erről?
Ne foglalkozz velük. Minél inkább reagálsz ezekre és bizonygatod, annál jobban fognak "piszkálni".
Esetleg a közelükben tegyed gyakran szóvá a lányokat, hogy ez mennyire szép, az mennyire tetszik stb.
#2: Engem nem zavar, én jól érzem magam így, csak faterom annyira mondja, meg én is tudom, hogy ez azért nem hétköznapi dolog, egyetlen egy heteró srácot ismerek még magamon kívül, akinek vannak szép számmal meleg haverjai. Szóval lehet velem van a baj, de akkor is jól érzem magam így!
#4: Nem leszek, hidd el, hogy lett volna már lehetőségem rá, de nem érdekel.
Ha egy meleg elvegyül a heterók között, az még elmegy, és talán még szerethetik is őt. De egy heteró a melegek között sosem mossa le magáról, hogy meleg.
Én ezt szűrtem ki a regény hosszú kérdésedből.
Ha igazi választ akarsz ne kérdezz ilyen hosszan.
Dehogy lesz meleg! :D milyen butaság...
Sajnos tippet nem igazán tudok adni, de..annyira szimpatikus lettél a szememben. :) Több ilyen életfelfogású ember kellene ide, de akkor az már egy tökéletes világ lenne, ami nem létezhet..:D
Mindenesetre irigylem a haverjaidat! :)
18/meleg f.
Az első válaszoló nagyon jól mondja: több ilyen fiú kellene manapság a társadalomba. Konkrétan elámultam a soraidon.:)
Segítségre nem szorulsz, hisz miért is szorulnál, vannak olyan barátaim, akik haverkodnak melegekkel, de attól ők még nem azok.
Az egyetlen módja ahogy bebizonyíthatod a szüleidnek hogy heteró vagy, az az lenne, hogy becsajozol.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!